Tärkeä Isänpäivä

Isänpäivä valkeni täällä maalla auringonpaisteella. Tyttäreni huone saa siitä ensimmäiset säteensä ja on aamuisin ihan satumainen vuodekatoksen kera.

Eloa onkin ollut jännittävää seurata, kun miesystäväni on nyt entistä enemmän meidän elämässä mukana ja on liikuttavaa seurata miten hienosti hän jo on osa meidän pientä perhettä. Kaikki sujuu tosi luontevasti.

Tänään kokoonnuttiin joukolla Isänpäivän viettoon minun talolle. Oma isäni on kieltämättä aiheuttanut vähän huolta sitten viime vuoden mutta onneksemme saatiin halata häntä tänäkin Isänpäivänä ja onnitella niin rakasta sankaria. Kunpa pysyisi terveenä vielä monet vuodet.

Onneksi tein ison pöydän tänne muuttaessani, jotta sen ympärille mahtuu tarvittaessa vaikka kymmenen henkeä, joskus enemmänkin. Pitkä pöytä oli myös tilan kannalta parempi valinta, kalusteiden koolla suhteessa tilaan on todella suuri merkitys!

Minä tein Isänpäivän kunniaksi ison setin lasagnea, isosiskoni salaatin ja jälkkärin. Nyyttärimeininki on paras ja helpoin idea, jottei kaikki kaadu yhden ihmisen niskaan. Meitäkin pöydässä jo yhdeksän henkeä! Rakas Voitto-koira olikin mielissään, kun sai esipestä kaikki lautaset.

Ja niin laski aurinko tältä päivältä, toivottavasti teilläkin on ollut mukava aurinkoinen päivä hyvien tyyppien kera.

Onnea isät!

perhe sisustus
Kommentit (12)
  1. Mistä tyttäresi vuodekatos on ostettu?

    1. Se on Granitista 🙂

  2. Mistä tuo olohuoneen nukkamatto on? Vastaava olisi hakusessa, mutta verkkokaupoissa hankala kuvien perusteella nähdä kuinka ”tyylikäs” matto on.

    1. Heippa, se on Carpet Vistalta: CVD14718 – Shaggy Sadeh – Valkea 250×300.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *