Tassuhoitaja täällä moi!

p2126224-tile.jpg

Täytyy myöntää että olen ollut melkoisen väsynyt äippä. Olen näyttänyt pitkään vähän niinku tältä.

Meidän tyttö on nukkunut jo pitkään todella huonosti ja nyt on alkanut tuntumaan siltä että asialle on jaksettava tehdä jotain.

Ensimmäinen yö takana kotiunikoulua. Yö meni odotuksista poiketen ihan hyvin. Tyttö heräsi vain (!!) 4 kertaa, itku oli kovaa, mutta olin vierellä kokoajan. Pidin käsiäni tytön masulla ja hän rauhoittui ehkä vartin päästä. Aikaisemmin olen tehnyt sen virheen että olen kantanut tyttöä ympäri kotia, hyssytellyt, ottanut viereen ja mitä kaikkea. Tyttö on heräillyt pahimmassa tapauksessa tunnin välein! Unikoulun pitäisi toimia jo noin kahden yön jälkeen, sitä kovin odotellessa. Onko teillä kokemusta?

Lisää unikoulusta voit lukea täältä. Löytyykö sieltä muita kohtalotovereita? Kaikki vinkit ovat tervetulleita, lyödään viisaat päämme yhteen paremman unen puolesta.

Uni on aika jees juttu. 🙂

Kommentit (22)
  1. Heippa kaikki ihanuudet. Kiitos todella paljon kommenteista! Nyt voin  (ehkä) huokaista helpotuksesta, unikoulu on tuottanut tuloksia. Kolme yötä meni aika raivokkaasti, mutta sen jälkeen tyttö on herännyt pari kertaa yössä. Kun olen mennyt katsomaan häntä, on hän seisonut sängyssään ja minut nähdessään laittanut kiltisti päänsä tyynyyn ja jatkanut unia. Olen vain peitellyt hänet, silittänyt vähän selkää ja mennyt takaisin nukkumaan.

  2. Heippa, tsemppiä unikouluun – se kannattaa, mutta ei kannata luovuttaa muutaman yön jälkeen, meillä meni 10 päivää todelliseen muutokseen ja pidempiaikaisiin parempiin uniin kuukausi. Pidin unipäiväkirjaa entisessä blogissa, jos kiinnostaa:

    http://kondooritar.livejournal.com/61972.html

    Terv. Kati

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *