Täydellinen värimaailma

Coco Sweet Dreams

Love Love Love!

Tässä huoneessa on täydellinen värimaailma ja lattia! Juuri prikulleen tuollaisen lattian haluan meidän omakotitaloon. Tammiparketti se taitaa olla.

(kuva)

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Täältä löytyy, meillä samamoista mutta vaaleampana :) http://www.erikoisparketti.fi

lattenainen (Ei varmistettu)

todellakin täydellinen värimaailma!!! Silmä lepää!

Mrs A (Ei varmistettu)

Tammi on munkin mielestä täydellinen! Klassisen kaunis ja helppo sisustuksen kannalta eli helppo yhdistää moderniin ja klassiseen. Me löydettiin Elletiltä harjattu yksisäläinen mattalakattu tammiparketti ihan perinteisen värisenä. Kannattaa muuten huomioida, että sävyttämättömän tammen sävy poikkeaa alkuperämaan mukaan. Meidän Elletin tammi on Venäjältä Kiinan läheltä ja hieman punertavaan taittava kun taas toinen mitä katsottiin Romanoffilla tulee Itä-Euroopasta ja oli hieman kelta-vihreään taittava. Suosittelen myös käymistä parkettiliikkeessä, mallipalasta ei saa kuvaa kuinka paljon oksaisuutta kokonaisuudessaan on ja kuinka suuria sävyeroja saman parketin yksittäisten lautojen välillä on, mikä voi tulla yllätyksenä asennusvaiheessa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Herttainen linkistä! Aivan ihania paketteja löytyi linkin takaa, tilasin jo pari mallipalaa tuolta. löytyi myös sitä aivan ihanaa kalanruotoparkettia, sellainen ois myös mahtis!

Lattenainen, sama täällä. Toivottavasti onnistun tuomaan tuon värimaailman tulevaan kotiin.

mrs a, joo tammi on ihana ja ajaton! Hyvä pointti tuo alkuperämaa-juttu. Monessa valinnassa ois kiva vähän mallailla miltä mikäkin näyttäisi sit oikeesti kotona jne. Kauhiast valintoja. 

VeeraMaria (Ei varmistettu)

Tammiparketti on aivan ihana! Itse aikoinaan havittelin aina tummaa lattiaa, mutta nyt kun sellainen on ollut monta vuotta tahtoisin palata vaaleaan! Tumma on jotenkin niin raskas sisustuksessa. Kun tämä on vielä tosi tumma.
Taisin nähdä sut eilen Stokkalla, lapsiesi kanssa. Olit hyvin tyylikkäänä liikkeellä. Mulla oli kädet täynnä tavaraa. niin en edes uskaltautunut siinä rytäkässä tulla tervehtimään :D

Jatta (Ei varmistettu)

Tammea sen olla pitää. On se vaan niin kaunis puu luonnossakin :)

Huoneen väritys harmooninen..luo viihtyvyyttä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi on kyllä niin kaunis! Meillä tosin ei taitaisi ihan noin siistinä pysyä, joten ynnätään niitä värikkäitä vaatteita ja lehtikasa tuonne, niin näyttää kotoisalta ;D.

Heitin sinua haasteella, käyhän lukaisemassa: http://mrslchoco.blogspot.fi/2012/06/blogimaailma-goes-30.html

VIIRU (Ei varmistettu)

Tollanen makkari kiitos!!!! Enpäs ollut koskaan kuullut kalanruoto parketista piti heti etsiä, aivan ihana jos koti olis oma vaihtuis lattia tuohon mustaan kalaruotoon heti huomenna :) Tuosta pintakäsittely aineesta en ole kuullut joku salainen resepti mut kestävä kannattaa olla jotta niillä palo-autoilla voi viilettää:) Tummassa parketissa on se huono puoli et pöly näkyy aika äkkiä saa heilua imurin kans koko ajan. Suosittelen et katot parkettejen värejä luonnon valossa ja lampun alla sil ne näyttää erisävyisiltä ja paljon riippuu et millä värillä maalaa seinät, koska esim jossain tilanteissa vaalea tammi parketti voi näyttää kellertävältä, kun sen pitäis olla lämmin beige. :)

Terhi (Ei varmistettu)

Tuo valon vaikutus lattian väriin on kyllä suuri. En osaisi sanoa tuosta kuvasta yhtään minkä värinen lattia on =)

Itselle tuli jossain vaiheessa uutena juttuna nuo viisteet, että onko niitä kahdella vai neljällä sivulla. Vaikuttaa aika paljon lattian lopulliseen ulkonäköön. Sä oot näistä varmasti kartalla, mutta tulipahan mieleen..

Innolla remonttikuvia odotellessa!

Kommentoi