Täydellinen värimaailma

40vjt4mboeorcma0_1.jpg

Love Love Love!

Tässä huoneessa on täydellinen värimaailma ja lattia! Juuri prikulleen tuollaisen lattian haluan meidän omakotitaloon. Tammiparketti se taitaa olla.

(kuva)

Kommentit (9)
  1. Tuo valon vaikutus lattian väriin on kyllä suuri. En osaisi sanoa tuosta kuvasta yhtään minkä värinen lattia on =)

    Itselle tuli jossain vaiheessa uutena juttuna nuo viisteet, että onko niitä kahdella vai neljällä sivulla. Vaikuttaa aika paljon lattian lopulliseen ulkonäköön. Sä oot näistä varmasti kartalla, mutta tulipahan mieleen..

    Innolla remonttikuvia odotellessa!

  2. Tollanen makkari kiitos!!!! Enpäs ollut koskaan kuullut kalanruoto parketista piti heti etsiä, aivan ihana jos koti olis oma vaihtuis lattia tuohon mustaan kalaruotoon heti huomenna 🙂 Tuosta pintakäsittely aineesta en ole kuullut joku salainen resepti mut kestävä kannattaa olla jotta niillä palo-autoilla voi viilettää:) Tummassa parketissa on se huono puoli et pöly näkyy aika äkkiä saa heilua imurin kans koko ajan. Suosittelen et katot parkettejen värejä luonnon valossa ja lampun alla sil ne näyttää erisävyisiltä ja paljon riippuu et millä värillä maalaa seinät, koska esim jossain tilanteissa vaalea tammi parketti voi näyttää kellertävältä, kun sen pitäis olla lämmin beige. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *