Täydellisen Mojiton ohje hakusessa!

P1013517.JPG

P1013066.JPG

P1013050.JPG

Viime perjantaina pääsin pitkästä aikaa Turkuun – ihan jokirantaan. Viime kerrasta on jo aikaa, oli oikeastaan jopa vähän outoa olla ilman lapsia liikenteessä. Välillä havahduin ”missä lapset!” -tunteeseen, mutta sitten muistin taas, että siellä ne ovat isän hyvässä huomassa.

Di Trevin drinksut oli aika parasta! Pidin tosi paljon omasta Mojitostani ja teidän on oikeastaan ihan pakko mennä maistamaan paikan päälle, se vaan oli niin vastustamatonta! Plussat kauniista laseista ja kivasta baarimikosta. Täytyy itsekin perehtyä hyvän mojiton tekemiseen, hyötypuutarhassani kasvaa jo iso puska minttua.

Aurakadulle oli muuten tullut uusi japanilainen bistro: Karu Izakayan, käytiin siellä vaan kääntymässä, mutta ainakin annokset näyttivät tosi nameilta! Onko joku jo käynyt?

Täällä ollaan nyt taas tiukasti arjen parissa, tyttö on kuumeessa ja parantelen häntä täällä kotona. Puuhastelen teille huomiseksi hyötypuutarhapostausta – näette siitä vasta osan, kun toinen puoli on vielä vaiheessa.

/Mom got her own time… tomorrow you will see my vegetable garden! 🙂

Kommentit (16)
  1. Espanjassa asuessani teimme mojitot piparmintusta. Vähän voimakkaampi maku! En sitten tiedä, että kuinka helposti sitä on Suomessa saatavilla… Toivottavasti saat kehiteltyä herkkureseptin 🙂

    1. Kiitos, täytyy ehdottomasti laittaa ainakin yrttilaatikkoon kasvamaan! 🙂

  2. Pikaista paranemista sinne!

    Mojitot ovat kyllä ihan parhaita kesädrinkkejä ja kotona juonkin niitä usein virgin versiona 🙂 On melkein parempaa!

    http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2011/07/virkistava-kesajuoma-virgin-mojito.html

    1. Tämäkin vois lähteä testiin. Kiitti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *