Täydellisessä syystakissa

Coco Sweet Dreams

 

Tehän tiedätte, on hyviä ja huonoja päiviä. On tietysti aika paljon omista valinnoista kiinni minkälainen päivä sinulla on. Joskus maailman kartat ovat vain liian sekaisin, eikä huonojen sattumusten sumalle yksinkertaisesti vain voi mitään. On liki tekopyhää väittää, että väkisin hymyilemällä fiilis paranee. Toisaalta joskus asiat menevät niin mönkään, ettei jäljelle jää muuta kuin nauraminen. Huonoina päivinä kelaan vain mielessäni tätä lausetta: JUST HAVE A DAY. Stay alive, feed yourself well, wear comfortable clothes and don't give up on yourself just yet. It'll get better. Until then, have a day.

Välillä koko maailma kohtelee meitä silkkihansikkain ja se onkin tässä koko jutussa eli elämässä kaikkein parasta. Vaihtelevuus. Pidän sen värikkyydestä ja siitä ettei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Varsinainen jännitysnäytelmä.

Kesä on vaihtunut syksyksi ja on aika etsiä lämmintä päälle. Sain Dixi Coatilta lahjaksi pehmeän takin, jota olen viluissani käyttänyt sisällä kotonakin. Mukava päällä kuin aamutakki. Dixi Coat yhteistyökumppanina on tullut minulle jo hyvinkin tutuksi ja pidän heidän ajattomista takkimalleistaan - loistavaa suunnittelua. Pidän eniten väljistä takeista, joiden sisään on helppo sujahtaa ja eteenpäin liihottaa. Takissa on hyvä olla reilut taskut jonne saan huulipunan, kännykän ja avaimet - laukut eivät ole suosiossani.

/Coat from Dixi Coat

 

 

Kommentit

Leona (Ei varmistettu)

Hei,
Ihana takki. Mutta missään ei mallitietoja. Dixi Coat- hakusanalla 1 takki Sokoksella ja muutama Kekäleellä. Nettikauppaan ei yhteyksiä, mallistoa ei valmistajan sivuilla. Valitettavasti kuluttaja näillä tiedoilla ostaa sen ruotsalaisen tai tanskalaisen takin, sillä niitä markkinoidaan.
Hienoa että olet yhteystyökumppani, edes jotain näkyvää markkinointia. Mutta lisääkin voisi olla .
Mukavaa syksyä.

Dixi Coat (Ei varmistettu)

Hei Leona
Kiva, kun pidät ihanan Cocon päällä olevasta takistamme! Olet ihan oikeassa palautteessasi. Markkinointiamme ollaan parhaillaan uudistamassa, mutta tulokset eivät vielä ehtineet näkyville nyt syksysesongin aloitukseen.
Kyseinen takki on löydettävissä mm. Helsingin Stockmannilta ja sen mallinumero on 7956-655.

Syysterveisin,
Anu
Flare Trading Oy

Hanna1 (Ei varmistettu)

Onpa hyvä, täällä onkin jo aiheena tuo Dixi Coatin nettinäkymättömyys. Hienoa, jos asiaan on tulossa kaivattu muutos, takit kun ovat kyllä hienoja ja varmaankin laadukkaitakin! Siihen sitten vielä päälle tällaista yhteistyötä kiinnostusta herättämään. :)

sanna /inspired by love (Ei varmistettu) http://www.inspiredbylove.fi

Ihana takki ja niin viisaita sanoja. Just have a day. Tulee huonoja päiviä, jopa huonoja vuosia. Mutta parempaa on edessä, kun jaksaa uskoa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Sanna <3 Kiva kuulla, että suhunkin kolahti. Aika vuoristorataa nämä päivät ovat kaikilla. :)

Toivottavasti nähdään pian!

Kommentoi