Täydellisessä syystakissa

 

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tehän tiedätte, on hyviä ja huonoja päiviä. On tietysti aika paljon omista valinnoista kiinni minkälainen päivä sinulla on. Joskus maailman kartat ovat vain liian sekaisin, eikä huonojen sattumusten sumalle yksinkertaisesti vain voi mitään. On liki tekopyhää väittää, että väkisin hymyilemällä fiilis paranee. Toisaalta joskus asiat menevät niin mönkään, ettei jäljelle jää muuta kuin nauraminen. Huonoina päivinä kelaan vain mielessäni tätä lausetta: JUST HAVE A DAY. Stay alive, feed yourself well, wear comfortable clothes and don’t give up on yourself just yet. It’ll get better. Until then, have a day.

Välillä koko maailma kohtelee meitä silkkihansikkain ja se onkin tässä koko jutussa eli elämässä kaikkein parasta. Vaihtelevuus. Pidän sen värikkyydestä ja siitä ettei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Varsinainen jännitysnäytelmä.

Kesä on vaihtunut syksyksi ja on aika etsiä lämmintä päälle. Sain Dixi Coatilta lahjaksi pehmeän takin, jota olen viluissani käyttänyt sisällä kotonakin. Mukava päällä kuin aamutakki. Dixi Coat yhteistyökumppanina on tullut minulle jo hyvinkin tutuksi ja pidän heidän ajattomista takkimalleistaan – loistavaa suunnittelua. Pidän eniten väljistä takeista, joiden sisään on helppo sujahtaa ja eteenpäin liihottaa. Takissa on hyvä olla reilut taskut jonne saan huulipunan, kännykän ja avaimet – laukut eivät ole suosiossani.

/Coat from Dixi Coat

 

 

Kommentit (5)
 1. sanna /inspired by love
  18.9.2016, 13:13

  Ihana takki ja niin viisaita sanoja. Just have a day. Tulee huonoja päiviä, jopa huonoja vuosia. Mutta parempaa on edessä, kun jaksaa uskoa! 🙂

  1. Sanna <3 Kiva kuulla, että suhunkin kolahti. Aika vuoristorataa nämä päivät ovat kaikilla. 🙂

   Toivottavasti nähdään pian!

 2. Onpa hyvä, täällä onkin jo aiheena tuo Dixi Coatin nettinäkymättömyys. Hienoa, jos asiaan on tulossa kaivattu muutos, takit kun ovat kyllä hienoja ja varmaankin laadukkaitakin! Siihen sitten vielä päälle tällaista yhteistyötä kiinnostusta herättämään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *