Terassijuttuja

Coco Sweet Dreams

Tänään on aurinko lämmittänyt ennätyksellisen paljon, sanoisin. Työpäivän jälkeen koti on ollut lämmin pitkälle iltaan.

Odotan jo innolla kesäiltoja! Tässä ensimmäisessä kuvassa on sitä jotain ja palaan siihen monesti uudestaan. Kuvasta näkee, että on otettu aurinkoa, syöty illallinen, tehty puutarhatöitä ja pesty liuskekivet. Ja hei äiti! Pyöränpumppukin näkyy olevan meillä (sitä viimeksi kyselit, kun nähtiin).

Keräsin tänne muitakin (terassi)kuvia viime vuodelta. Sinä vuonna tapahtui paljon, terassin viereen tuli liuskekivialue, joka reunustettiin Kekkilän mustilla kivillä ja mustalla reunanauhalla. Oli muuten koko kesän rankin projekti!

Vielä mielellessä kummittelee betoni-tai kivilaatat, joita ihastelin muun muassa viime vuonna Turkissa.

Kivet kiinnostelee minua muutenkin. Viime vuonna reunustin pihan keskipisteen, ehkä vielä joskus vähän komeammaksi kasvavan tammen. Tammi sai ympärilleen Kekkilän harmaita koristekiviä.

Ehkä paras hankinta oli valkoiset aurinkotuolit ja pehmusteet.

Sinä vuonna helteet ajoittuivat elokuulle, se olikin varsin hyvä päätös pitää neljän viikon kesäloma ja nauttia helteestä terassilla.

Ikean ihastuttavasta Sinnerlig-mallistosta haalin itselleni jättikokoisen meriheinämaton. Kuljetin myös paljon huonekasveja sisältä ulos tuomaan raikkautta ja tunnelmaa. Sisäkasvit onkin ihan kiva ja helppo tapa tuoda eloa terassille... sitä paitsi pääsevät hekin joskus uusiin maisemiin.

Elokuussa ystävät saapuivat puutarhajuhliin, hommasin designvuokraamosta kalusteita ja lämmittimiä Italfalosta

Tänäkin vuonna terassille tulee vallan vihreää kasvia harmaisiin betoniruukkuihin istutettuna. Suunnitelmissa on löytää myös tuoksuvia sitruspuita ja tuulessa liehuvia bambuja.

Mitään suurempia hankintoja ei tänä vuonna tehdä vaan nautitaan kesästä täysin rinnoin. :)

Mitäs kesäterassisuunnitelmia tai ideoita cityparvekkeelle teillä on?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Voi vitsi, mitä kuvia!

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Ihanaa viikonloppua sinulle. <3

Hannanen (Ei varmistettu)

Samat meiningit, paitsi meidän pitäisi vielä ehtiä öljytä terde ennen kuin kausi saa kunnolla alkaa - haluaisin kyllä aloittaa sen nyt heti. :)

MISTÄ on alimman kuvan komeat ruukut? Tosi hienot!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on Plantagenista, löydän sieltä parhaiten kauniita ruukkuja. Granitista bongasin juuri lisää tosi kauniita betoniruukkuja, kandee tsekata myös se.

Eeka (Ei varmistettu)

Hei! Aivan ihana tuo Ikean meriheinämatto. Voiko sitä pestä? Jos ei, oletteko silti kokeilleet pestä? Matto kiinnostaa todella paljon, mutta ymmärtääkseni näille on hankalamapi tehdä pesua.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei! :)

Se on ulkomatto, enkä ole kokenut, että sitä olisi tarvetta pestä. Kunnon tuuletus ja pudistus, niillä mennään. 

(toin sen kerran testiksi sisälle, mutta siitä varisi niin paljon heinänpalasia, joten totesin, että parhain pitää ulkona terassilla vallan (katteen alla).

EricaK
EricaK

Voi että miten ihania kuvia! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Erica! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä materiaalia terassinne on? Suunnittelemme tässä juuri omaa ja käyn pohdintaa eri vaihtoehtojen välillä. Oletteko olleet tyytyväisiä terassimateriaaliin?

Kommentoi