Terassijuttuja

Tänään on aurinko lämmittänyt ennätyksellisen paljon, sanoisin. Työpäivän jälkeen koti on ollut lämmin pitkälle iltaan.

Odotan jo innolla kesäiltoja! Tässä ensimmäisessä kuvassa on sitä jotain ja palaan siihen monesti uudestaan. Kuvasta näkee, että on otettu aurinkoa, syöty illallinen, tehty puutarhatöitä ja pesty liuskekivet. Ja hei äiti! Pyöränpumppukin näkyy olevan meillä (sitä viimeksi kyselit, kun nähtiin).

image.jpeg

Keräsin tänne muitakin (terassi)kuvia viime vuodelta. Sinä vuonna tapahtui paljon, terassin viereen tuli liuskekivialue, joka reunustettiin Kekkilän mustilla kivillä ja mustalla reunanauhalla. Oli muuten koko kesän rankin projekti!

image.jpegimage.jpegimage.jpeg

Vielä mielellessä kummittelee betoni-tai kivilaatat, joita ihastelin muun muassa viime vuonna Turkissa.

kivet.jpg

Kivet kiinnostelee minua muutenkin. Viime vuonna reunustin pihan keskipisteen, ehkä vielä joskus vähän komeammaksi kasvavan tammen. Tammi sai ympärilleen Kekkilän harmaita koristekiviä.

image.jpegimage.jpeg

image.jpegEhkä paras hankinta oli valkoiset aurinkotuolit ja pehmusteet.

image.jpeg

Sinä vuonna helteet ajoittuivat elokuulle, se olikin varsin hyvä päätös pitää neljän viikon kesäloma ja nauttia helteestä terassilla.

image.jpeg

Ikean ihastuttavasta Sinnerlig-mallistosta haalin itselleni jättikokoisen meriheinämaton. Kuljetin myös paljon huonekasveja sisältä ulos tuomaan raikkautta ja tunnelmaa. Sisäkasvit onkin ihan kiva ja helppo tapa tuoda eloa terassille… sitä paitsi pääsevät hekin joskus uusiin maisemiin.

image.jpegElokuussa ystävät saapuivat puutarhajuhliin, hommasin designvuokraamosta kalusteita ja lämmittimiä Italfalosta

image.jpeg

image.jpeg

Tänäkin vuonna terassille tulee vallan vihreää kasvia harmaisiin betoniruukkuihin istutettuna. Suunnitelmissa on löytää myös tuoksuvia sitruspuita ja tuulessa liehuvia bambuja.

Mitään suurempia hankintoja ei tänä vuonna tehdä vaan nautitaan kesästä täysin rinnoin. 🙂

Mitäs kesäterassisuunnitelmia tai ideoita cityparvekkeelle teillä on?

Kommentit (9)
  1. Mitä materiaalia terassinne on? Suunnittelemme tässä juuri omaa ja käyn pohdintaa eri vaihtoehtojen välillä. Oletteko olleet tyytyväisiä terassimateriaaliin?

  2. Voi että miten ihania kuvia! 🙂

    1. Kiitos Erica! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *