Terassilla uutta

Yhteistyössä Veken kaluste

Miten teillä siellä sujuu?

Täällä päivät ovat vaihtelevia, onneksi muuttuneesta arjestakin tulee hiljalleen rutiini, vaikka kaikkeen uuteen on vielä paljon totuttelemista. Olen kovin huolissani kaikesta ja kaikista jatkuvasti, eikä uutisvirtaa tee mieli edes selata. Täällä maaseudulla korona ei vielä näy muuten kuin kotikoulussa ja tyhjentyneessä jauhelihahyllyssä kaupassa. Tietysti kotona ollaan nyt enemmän kuin koskaan ja, kun jokin muuttuu pakolliseksi, tulee siitä helposti vähän turhauttavaa.

Iltapäivisin olen hiljalleen laittanut terassia kevätkuntoon. Otin jouluvalot säilöön ja kasasin uudet tuolit, joihin olen ollut todella tyytyväinen. Ne ovat ihanan suuret, täyspuiset ja yhteen tuoliin mahtuu istumaan helposti kaksikin ihmistä. Musta puu lämmittää istujaansa ja ne saa sitten syksyn tullessa kasaan ja siististi varastoon.

Itse harjoittelen vielä pukeutumista työpäiville, saatan oleskella etätyöpäivinä yöpuvussa koko päivän ja siihen on tultava nyt muutos.

Työpukeutumiseen kotona sopii hyvin väljät ja mukavat vaatteet, kuten tuo H&M:n Conscious exclusive -malliston mekko, joka tulee huomenna myyntiin. Minulla se on kuvauslainassa.

Toivottavasti jaksatte tsempata itseänne jokainen päivä ja muistakaa, että tilanne nyt on väliaikainen, kuten monet muutkin asiat ja tilanteet elämässämme. Ainut pysyvä asia on muutos!

Kommentit (4)
 1. Pirtin emäntä
  30.3.2020, 08:28

  Hei, mistä olet hankkinut nuo hienot tuolit?

  1. Pirtin emäntä
   30.3.2020, 08:30

   Hei, linkki löytyikin, kun otti silmät käyttöön… Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi!

 2. ihanan näköiset nuo penkit <3 itse en oo kovin sistujaihmisiä, mutta tätä sun blogia on ihana seurata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *