Terrazzo

Coco Sweet Dreams

Jostain syystä remonttijutut ovat nyt kovin mielessä ja olen iskenyt silmäni nyt kovin pinnalla olevaan materiaaliin; Terrazzoon eli mosaiikkibetoniin.

Materiaali ei ole mitenkään uusi ja sitä näkee paljon erityisesti julkitiloissa, nyt se on vaan taas trendikäs. Sitä näkyy nyt joka paikassa ja uskallan ennustaa että terrazzo olisi pian yhtä suosittu materiaali kuin marmori. Erityisen kauniita ovat keittiöt, kylpyhuoneen kalusteet ja kodinlattiat tästä materiaalista. Materiaalia näkyy käytettävän myös huonekaluissa, ainakin HAY:lla on jotakin sellaista.

Tämä täytyy nyt kyllä ehdottomasti laittaa korvan taakse tulevaisuuden projekteja ajatellen.

Kuva: All Over Press

Kommentit

Itse olen ihastellut tämäntyppistä lattiaa The Block sarjan myötä. Kyseinen lattiatyyppi on suosittu Ausseissa. Marmori ei minun juttuni mutta tämä taas <3

Kannattaa kurkata Katmomosta The Block sarjaa jos ei ole ennestään tuttu, sisustusinspiraatio nousee takuuvarmasti entisestään. :) Itse olen jo muutaman kesän ajan seurannut kyseistä sarjaa - harvoja ohjelmia joita seuraan. Tykkään, kun sisustustyylit vähän poikkeavat suomalaisesta sisustustyylistä.

Erica K (Ei varmistettu) https://ericakarppinen.blogspot.fi

Betoni näyttää omaan silmääni kalsealta mutta tämä (!!) on ihan huippuhieno! Täytyypä pitää mielessä kun joskus remppaillaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

No sanos muuta, tykkään kyllä betonistakin, mulla taitaakin olla vähän kalsea maku :D

Kommentoi