Terrazzo

terrazzo.jpg

Jostain syystä remonttijutut ovat nyt kovin mielessä ja olen iskenyt silmäni nyt kovin pinnalla olevaan materiaaliin; Terrazzoon eli mosaiikkibetoniin.

Materiaali ei ole mitenkään uusi ja sitä näkee paljon erityisesti julkitiloissa, nyt se on vaan taas trendikäs. Sitä näkyy nyt joka paikassa ja uskallan ennustaa että terrazzo olisi pian yhtä suosittu materiaali kuin marmori. Erityisen kauniita ovat keittiöt, kylpyhuoneen kalusteet ja kodinlattiat tästä materiaalista. Materiaalia näkyy käytettävän myös huonekaluissa, ainakin HAY:lla on jotakin sellaista.

Tämä täytyy nyt kyllä ehdottomasti laittaa korvan taakse tulevaisuuden projekteja ajatellen.

Kuva: All Over Press

Kommentit (3)
  1. Betoni näyttää omaan silmääni kalsealta mutta tämä (!!) on ihan huippuhieno! Täytyypä pitää mielessä kun joskus remppaillaan.

    1. No sanos muuta, tykkään kyllä betonistakin, mulla taitaakin olla vähän kalsea maku 😀

  2. Itse olen ihastellut tämäntyppistä lattiaa The Block sarjan myötä. Kyseinen lattiatyyppi on suosittu Ausseissa. Marmori ei minun juttuni mutta tämä taas <3

    Kannattaa kurkata Katmomosta The Block sarjaa jos ei ole ennestään tuttu, sisustusinspiraatio nousee takuuvarmasti entisestään. 🙂 Itse olen jo muutaman kesän ajan seurannut kyseistä sarjaa – harvoja ohjelmia joita seuraan. Tykkään, kun sisustustyylit vähän poikkeavat suomalaisesta sisustustyylistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *