Terve!

p7051595.jpg

Heippa! Vuokrakodin asuntonäyttö takana ja huh mikä homma. Olen joskus kertonut, että siivoan ja järkkäilen aina kun tiedän, että joku on tulossa meille. Ihan vaikka meille tulisi huoltomies asentamaan uutta hanaa tai muuta sellaista, meikkis imuroi ihan vimmatusti.

Nyt olen tietysti siivoillut kodin ihan kokonaan, tärkeintä on tietysti viedä roskat, tuulettaa, kiillottaa erityisesti vessat ja keittiö. Kauniisti pedattu sänky ja asetellut sohvatyynyt antavat asuntoon ryhtiä. Muista pestä lasten sormenjäljet ikkunoista ja seinistä. Kaikki turha roina pois, jotta koti on mahdollisimmat avara ja siisti. Nosta sälekaihtimet ylös ja näytä asunnon parhaat puolet. Aika perus juttuja siis…

Nyt teen itselleni iltapalaa ja kaadun sohvalle. Kyl nyt kelpaa.

Palaan taas linjoille, kunhan olen hetken letkotellut.

Kommentit (11)
  1. Hihiii. Täällä siivotaan kanssa aina vimmatusti. Ja mies ihmettelee vieressä. Ja juoksee karkuun.

  2. Vierailijalle voisin vastata omista asuntoetsinnöistämme vuoden takaa.

    Meidän oma asunto meni kaupaksi ja halusimme löytää nopeasti uuden kodin, omakotitalon johon voisi muuttaa suht nopsaan.

    Kiertelimme Paimiota, Kaarinaa, Raisiota, Maskua, Ruskoa ja tietysti Turkua. Paljon oli kierreltävää ja olimme ennakkoluulottomia paikan suhteen, talo saisi ratkaista. Lopulta meille kävi siinä suhteessa onnellisesti, ettei talo ollut liian kaukana, vaan ihan Turussa 🙂

    Mutta siis neuvona tsekata kaikkien noiden lähikuntien tarjonnat ja keskittyä lähinnä sen oikean talon löytämiseen, ei niinkään sijainnin. Matkat ovat kuitenkin suht lyhyitä, jos vertaa vaikka pääkaupunkiseutuun.

    Onnea etsintään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *