Tilanne

Coco Sweet Dreams

Ihanaa iltaa arvon naiset. Toivottavasti teillä on ollut mahtava naistenpäivä. Minä vietän hyvin rentoa iltaa, näillä eväillä plus isolla kasalla hedelmiä.

Sain "vauvani" nukkumaan ja nyt sohva kutsuu. Ihanaa vaan olla.

Kaunista iltaa ja yötä!

PS. Pupujussi istuu just nyt meidän ikkunan alla, oikeastaan ihan vieressäni, eikä ole moksiskaan. Onpas se söpö ja iso metsäpupu. Näin täälllä maalla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siihen ei totu koskaan! Me rakennettiin 'maalle' pari vuotta sitten ja heti muutettua oli metsäpeura tontin rajalla. Ja edelleen ne käy välillä ihmettelemässä ja me tuijotellaan ikkunasta niitä.. :D Ei sitä kaupungissa ymmärrä! :)

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Voi ihanaa! Mun vanhemmat asuu vähän niinku luonnon helmassa ja viime keväänä niiden terassilla asui monta viikkoa viisihenkinen kettuperhe. Ne oli niin suloisia, Skypeteltiin iPadillä ja näin kun kettulapset leikkivät ja kasvoivat siinnä ihan vieressä. :)

Meillä täällä Pariisissa asui vessan ilmastointikanavassa pulu, se ei ollut yhtään söpö! Sai vielä kevällä poikasia ja siellä ne piipitti aamut ja illat. Eipä ole ikävä sitä asuntoa, eikä pulua.

Ihanaa viikonloppua!!

Jatta (Ei varmistettu)

Naistenpäivän iltaa herkkujen kera, niinhän sen kuuluukin olla :) Pupujen yöllisiä loikkia on kiva havaita myös lumessa aamulla töihin lähdettäessä. Rivitalossa asuessani istutin kauniistikukkivan kevätvihman syksyllä ja kas kummaa kevään koittaessa ja lumien sulaessa oli vain pieni tynkä jäljellä... on nimittäin pupujen herkkuruokaa. Joten suojaus olisi ollut tarpeen :)

mau. (Ei varmistettu)

hehe, sitä samaa toimitan minäkin, kuten edellinen kommentoija: pupun oikea nimi on Rusakko, ja se tykkää syödä puutarhasi antimia! :) eli kannattaa käydä hakemassa niitä suojia kaupan sedältä. mukavaa viikonloppua sinne luonnon helmaan!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, ihanaa. Kaupungissa nähtiin aika usein vartivuorenkadulla kettu. Se oli citykettu. Muistan myös jutun joskus Turun sanomissa, kun hirvi ui aurajoessa. Joskus ne eläimetkin lähtee kaupungil. :) 

Julia LK, hehe, voi pariisilainen puluperhe, kuulostaa kyl aika söpöltä. :)) Kiitos samoin!

Jatta, joo, meillä pupun loikkajälkiä piha ihan täys. Syksyllä suojasin omenapuun ja hortensiapuun rungon, täytyy vähän kiertää ja tsekata missä pupu on hengaillut ja mitä narskuttanut.

mau, mä sanon niitä kaikkia pupuiksi. :) <3 täytyy tosiaan tsekata mitä pupu on mahdollisesti jyrsinyt, syksyllä laitoin sellaisen verkon puiden ympärille... Siis lähinnä omenapuun. Maistuukohan viinimarjapensaat pupuille...? 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun vanhempien pihalla aikoinaan asui useampana kesänä koko hirviperhe vaikka ollaankin ihan pääkaupunki alueella. Oli siinä ihmettelemistä ja ulkona saikin olla hieman varuillaan ettei äitihirvi luule että hätyytellään vasaa ja käy päälle :)

Kommentoi