Tilanne

ilta.jpg

Ihanaa iltaa arvon naiset. Toivottavasti teillä on ollut mahtava naistenpäivä. Minä vietän hyvin rentoa iltaa, näillä eväillä plus isolla kasalla hedelmiä.

Sain ”vauvani” nukkumaan ja nyt sohva kutsuu. Ihanaa vaan olla.

Kaunista iltaa ja yötä!

PS. Pupujussi istuu just nyt meidän ikkunan alla, oikeastaan ihan vieressäni, eikä ole moksiskaan. Onpas se söpö ja iso metsäpupu. Näin täälllä maalla.

Kommentit (6)
  1. Mun vanhempien pihalla aikoinaan asui useampana kesänä koko hirviperhe vaikka ollaankin ihan pääkaupunki alueella. Oli siinä ihmettelemistä ja ulkona saikin olla hieman varuillaan ettei äitihirvi luule että hätyytellään vasaa ja käy päälle 🙂

  2. Vierailija, ihanaa. Kaupungissa nähtiin aika usein vartivuorenkadulla kettu. Se oli citykettu. Muistan myös jutun joskus Turun sanomissa, kun hirvi ui aurajoessa. Joskus ne eläimetkin lähtee kaupungil. 🙂 

    Julia LK, hehe, voi pariisilainen puluperhe, kuulostaa kyl aika söpöltä. :)) Kiitos samoin!

    Jatta, joo, meillä pupun loikkajälkiä piha ihan täys. Syksyllä suojasin omenapuun ja hortensiapuun rungon, täytyy vähän kiertää ja tsekata missä pupu on hengaillut ja mitä narskuttanut.

    mau, mä sanon niitä kaikkia pupuiksi. 🙂 <3 täytyy tosiaan tsekata mitä pupu on mahdollisesti jyrsinyt, syksyllä laitoin sellaisen verkon puiden ympärille… Siis lähinnä omenapuun. Maistuukohan viinimarjapensaat pupuille…? 

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *