Toiveuusinta: Kamerani

Kyselette usein kamerastani, joten ajattelin pläjäyttää tänne vanhan postauksen tammikuulta.

Pia ja Kelly kyselivät juuri kamerastani ja tällä hetkellä käytössäni on kaksi Olympuksen kameraa. Olympuksen PEN E-PL1 WHITE + 14-42 KIT on ollut käytössä jo toista vuotta. Kesällä halusin 45 millisen linssin ja sain linssin yhteydessä Olympukselta kokeiluun Pen Lite E-PL 3:sen.Valoteho näissä molemmissa hyvä, PL3 on vähän nopeampi tarkentamaan. Muuta eroa en ole noissa huomannut.

Eli vasemmalta katsottuna ystäväni E-PL 3  ja E-PL1

p1014995.jpg

Nyt eletään kuulema pientä murroksen kautta. Japanissa jo 40 % kaikista järjestelmakameroista on tälläisiä PEN:in kaltaisia . Täysin samat sisuskalut kuin niissä järeissä järkkäreissä mutta paljon pienemmässä paketissa. Kuvanlaadussa en ole nähnyt mitään moitittavaa. On minulla ollut lainassa niitä isojakin järkkäreitä mutta omassa käytössäni ne ovat olleet vähän hankalia. Minulla on kamera AINA laukussa ja painaahan sellainen iso järkäle totta vie paljon. PEN on just passeli.

Hi Kelly  and the rest of the world! My cameras are Olympus PEN E-PL1 WHITE + 14-42 KIT and Olympus PEN Lite E-PL3, 45mm lens. Now I use the most E-PL3 with 45 mm lenses.

Kommentit (4)
  1. Heippa,

    tulipas tarpeeseen tämä postaus, kun kameran hankinta on edessä 🙂 Olisin vielä tiedustellut, että osaatko sanoa mistä tuota ihanaa vaaleata kameran ”kaulanauhaa” saisi ostettua? 🙂

    Kiitos!

    Ps. Ihana blogi, tätä lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle 🙂

  2. Allekirjoitan. Itselläni sama PEN hopeisena vaan, ja toimii ”laukkukamerana” loistavasti! Isokin kamera meiltä löytyy, mutta kyllä Olympus on sen tulonsa jälkeen syrjäyttänyt aika 6-0. On vaan niin näppärä vehje! 🙂

    http://mayopic.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *