TON

Coco Sweet Dreams

Joulujuttujen keskellä haluan esillä uuden tuolini, jonka hankkimista olen miettinyt jo pitkään. Piirsin aikoinaan wieniläistuolin blogini logoon muistuttamaan sen kauneudesta ja siitä lähtien se on hautunut mielessäni.

Ruokapöydän ympärille tulee vielä lisää valkoisia HAY:n tuoleja niin, että niitä on yhteensä nelisen kappaletta. Pöydän päässä kontrastia tuo nyt tuo uusi tuolini, musta Ton-tuoli.

Ruokailutilan tunnelma muuttui kokonaan, kun musta tuoli tuli taloon. Se antaa hyvällä tavalla ryhtiä tilaan. Tykkään tuolin kurveista ja pariisilaishenkisestä tyylistä - ihana meidän minimalistisessa kodissa kaiken vaalean ja virtaviivaisen keskellä.

Tilasin tämän TON-tuolin Formesta ja tuolin valmistaja on tosiaan TON. Ihmiset - minä mukaan lukien - sekoittavat aika usein yritykset Thonet ja TON. TON on Tsekeissä toimiva, aikanaan Michael Thonetin alulle panema tehdas, joka on valmistanut wieniläistuoleja yhtäjaksoisesti yli 150 vuoden ajan. Yhtä kaikki - molemmat ihanat!

/my new chair - isn't it lovely?!

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi

Kaunis on TON :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin on! :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

I love love love it! Niin ihana :)

Ja vitsit, olisi ollut nii kivaa lyöttäytyä tänään lounaalle sun seurassa, mut meillä oli töissä ne siivoushärdellit. Koko päivä tuli pestyä ikkunoita, kannettua tavaraa ja sen sellaista sotkuilua.

Coco
Coco Sweet Dreams

Noo mää meinasin ehdottaa, mut tuumin, että teillä on hommii uusien juttujen kanssa. Mä olen niin innoissani - syöksyn varmaan heti tiistaina tsiigailee uusia juttuja ja kokonaisuutta. Tsemppiä kaikkeen!

De Icon (Ei varmistettu) http://beautifulbusinessblogspot.blogspot.fi/

Kivalta näyttää. Mut mun silmään iski enemmän nuo valkoiset tuolit, ne on tosi kivat!

Coco
Coco Sweet Dreams

Nekin kivat, mutta ihan pelkästään vähän kolkot, joten halusin vähän jotain toisenlaista muotoa seuraksi.

Kiitti!

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Rakkaustuoli! Aivan ihana. Ja näyttää mustana teillä just niin hyvältä kuin vaan voi. Oi!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti Annika! Mustaväri on tuossa tilassa jotenkin piste i:n päällä. Kandee pitää mielessä noi TON-tuolit, paljon edullisempia mitä Thonet.

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Jepa, kiitti vinkistä! Muistat varmaan mun pinnatuoli+thonet-suunnitelmat. Voisin siis tutustua näihin Toneihin paremmin... Pinnatuolit on jo hankittuina. Pikkuhiljaa siis lähestyn tavoitetta ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, nimenomaan! Pikkuhiljaa hyvä tulee ja se paljon kivempaakin justiinsa niin. :) 

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

Noi TON-tuolit ovat todella kauniita. Itse ihastuin niissä Stockmannin Fazer-kahvilassa istuessani. Kattelen niitä meillekin sillä silmällä jos sitten uuteen taloon jos semmosta alamme pykäämään pystyyn. Ainakin visiot jo lentää siitä. Ja erivärisinä tietenkin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, mun pitäis päästä kans Fazerin kahvilaan. Eksyin viime Helsingin reissulla siihen rautatieaseman läheiseen pieneen Fazerin kahvilaan - oli niin ihana kaikkine marmoripintoineen. Se oli siinä makkaratalossa, vai mikä lie.

Laura/homevialaura (Ei varmistettu) http://homevialaura.com/

Ihan huikean kaunis! Ja sopii teille just eikä melkein. Mahtista, kun avasit wieniläistuoliasiaa: itse olin höhlänä jumittunut haaveilemaan vain Thonet-merkkisistä, mutta nuohan ovat yhtä kauniita ja hintakin kuulostaa sopivammalta. Tuolit. <3 Voisin muuttaa isompaan asuntoon vain mahduttaakseni kotiin enemmän tuoleja.

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Love, love, love. Mustalla saa kivasti ryhtiä vaaleaan sisutukseen. Hyvä valinta!

Kaunotar!

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä on kaunis! Piste iin päälle teidän keittiöön. Hyvää itsenäisyyspäivää, ystäväinen.

Saija/Tasapainoa tavoitellen (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Meillä on samanlainen ihanuus ja en voisi tyytyväisempi olla. Haaveissa on monta lisää.

Kommentoi