TON

P1010244.JPG

P1010261.JPG

P1010247.JPG

P1010253.JPG

Joulujuttujen keskellä haluan esillä uuden tuolini, jonka hankkimista olen miettinyt jo pitkään. Piirsin aikoinaan wieniläistuolin blogini logoon muistuttamaan sen kauneudesta ja siitä lähtien se on hautunut mielessäni.

Ruokapöydän ympärille tulee vielä lisää valkoisia HAY:n tuoleja niin, että niitä on yhteensä nelisen kappaletta. Pöydän päässä kontrastia tuo nyt tuo uusi tuolini, musta Ton-tuoli.

Ruokailutilan tunnelma muuttui kokonaan, kun musta tuoli tuli taloon. Se antaa hyvällä tavalla ryhtiä tilaan. Tykkään tuolin kurveista ja pariisilaishenkisestä tyylistä – ihana meidän minimalistisessa kodissa kaiken vaalean ja virtaviivaisen keskellä.

Tilasin tämän TON-tuolin Formesta ja tuolin valmistaja on tosiaan TON. Ihmiset – minä mukaan lukien – sekoittavat aika usein yritykset Thonet ja TON. TON on Tsekeissä toimiva, aikanaan Michael Thonetin alulle panema tehdas, joka on valmistanut wieniläistuoleja yhtäjaksoisesti yli 150 vuoden ajan. Yhtä kaikki – molemmat ihanat!

/my new chair – isn’t it lovely?!

koti sisustus
Kommentit (18)
  1. Thonet Tuoli | Ampparit.com Kainuun Uutiset
    26.5.2020, 09:40

    […] TON – Coco Sweet Dreams | Lily – Ruokapöydän ympärille tulee vielä lisää valkoisia HAY:n tuoleja niin, että niitä on yhteensä nelisen kappaletta. Pöydän päässä kontrastia tuo nyt tuo uusi tuolini, musta Ton-tuoli. Ruokailutilan tunnelma muuttui kokonaan, kun musta tuoli tuli taloon. Se antaa hyvällä tavalla ryhtiä tilaan. […]

  2. Saija/Tasapainoa tavoitellen
    8.12.2013, 18:36

    Meillä on samanlainen ihanuus ja en voisi tyytyväisempi olla. Haaveissa on monta lisää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *