Tulevaisuuden koti

Coco Sweet Dreams

Olen jo pikkuhiljaa alkanut miettimään tai ainakin tarmokkaasti haaveilemaan seuraavasta kodista. Kaikille varmasti selvää, että nykyinen koti on väliaikainen - se voi olla toki pidemmänkin aikaa, saa nähdä. Listasin tähän kuitenkin  minkälainen olisi unelmakotini, koska haaveilu on aika kivaa.

Värimaailmaltaan se voisi olla tämän kuvan kaltainen. Haluan suuren keittiön ja paljon säilytystilaa. Mustat raamikkaat ikkunat ja suora kulkuyhteys ulos pienelle helppohoitoiselle pihalle. Sijainti saisi olla mahdollisimman lähellä keskustaa.

Suuren keittiön lisäksi arvostan avaraa kylpyhuonetta ja unelmakotiini haluan kylpyammeen, sekä seinään upotetut hanat. 

Mikäli en löydä etsimääni keskustan alueelta, on rantatontti vaatimattomasti kakkossijalla. Malibu kiinnostelee.

Seuraavaan kotiin haluaisin toteuttaa myös kattoikkunan - se valo ja öinen tähtitaivas. Minulle on jokin obsessio tähtiin, voisin tsiikailla niitä loputtomiin ja bongailla tähtikuvioita. Olen jo nyt onnentyttö, sillä tästä kodistani löytyy kattoikkunoita kaksin kappalein.

Pidän paljon puun ja mustan yhdistelmästä! Se toimii aina!

Kaasuliesi ja teollisuusmainen keittiö kiinnostaa. Tyylipuhdas tyyli, ei mitään ylimääräistä.

 

Siinäpä minun suunnitelmat ja nyt kun muistelen, niin ajatukset unelmakodista ovat pysyneet vuosikausia samana, se onkin ihan älyttömän tärkeä seikka. Että koti kestää aikaa ja on jollain tapaa trendikäs vuosikymmeniä. 

 

Kuvat: All Over Press

Kommentit

Minna / Kotona ja kaukomailla (Ei varmistettu) http://www.kotonajakaukomailla.com

Hyvän kuuloisia suunnitelmia! Etenkin siksi, että ne olivat aika ajattomia eivätkä liikaa kiinni vain tämän hetken trendeissä: sisustusvillityksetkin kun muuttuvat niin usein, on hyvä jos oma koti on täynnä aikaa kestäviä elementtejä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin samaa mieltä! 

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Tuo sinun nykyinen koti on niiiin ihana, etten varmaan koskaan muuttaisi pois ;)!! Ihania haaveita sinulle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Tämä on kyllä tosi kiva ja symppis mutta tarviin vähän enemmän tilaa tulevaisuudessa.

@Iida (Ei varmistettu)

Ihana (väliaikainen tai ei) koti sinulla on nytkin :) Miltä on muuten tuntunut asia kerrostalossa omakotitalon jälkeen? Kaipaatko jotain erityistä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Asun nyt puutalossa ja onnekseni mulla on nytkin pieni piha täällä ja vieläpä keskustassa...mutta sitä vanhaa pihaa ja kaikkia omia aherruksia mitä itse tein kovalla työllä tietty kaipaan. Isoa terassia, tilaa ja saunaa. :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitkäailaisena lukijanasi kaipaan kovin edellisen kotisi tunnelmaa, niitä isoja ikkunoita, puuhailujasi omalla pihamaalla, kaunista kylpyhuonetta ja kaikkea muuta. Toivon niin kovin että pääset pian taas hääräilemään haaveilemaasi ympäristöön. Nuo kaikki laittamasi kuvat ovat kauniita, voisin kuvitella sinut jokaiseen niistä!

Kommentoi