Tulevaisuuden koti

Olen jo pikkuhiljaa alkanut miettimään tai ainakin tarmokkaasti haaveilemaan seuraavasta kodista. Kaikille varmasti selvää, että nykyinen koti on väliaikainen – se voi olla toki pidemmänkin aikaa, saa nähdä. Listasin tähän kuitenkin  minkälainen olisi unelmakotini, koska haaveilu on aika kivaa.

Värimaailmaltaan se voisi olla tämän kuvan kaltainen. Haluan suuren keittiön ja paljon säilytystilaa. Mustat raamikkaat ikkunat ja suora kulkuyhteys ulos pienelle helppohoitoiselle pihalle. Sijainti saisi olla mahdollisimman lähellä keskustaa.

tulevaisuuden_koti.jpg

Suuren keittiön lisäksi arvostan avaraa kylpyhuonetta ja unelmakotiini haluan kylpyammeen, sekä seinään upotetut hanat. 

tulevaisuuden_koti_2.jpg

Mikäli en löydä etsimääni keskustan alueelta, on rantatontti vaatimattomasti kakkossijalla. Malibu kiinnostelee.

tulevaisuuden_koti_3.jpg

Seuraavaan kotiin haluaisin toteuttaa myös kattoikkunan – se valo ja öinen tähtitaivas. Minulle on jokin obsessio tähtiin, voisin tsiikailla niitä loputtomiin ja bongailla tähtikuvioita. Olen jo nyt onnentyttö, sillä tästä kodistani löytyy kattoikkunoita kaksin kappalein.

tulevaisuuden_koti_4.jpg

Pidän paljon puun ja mustan yhdistelmästä! Se toimii aina!

tulevaisuuden_koti_5.jpg

Kaasuliesi ja teollisuusmainen keittiö kiinnostaa. Tyylipuhdas tyyli, ei mitään ylimääräistä.

tulevaisuuden_koti_6.jpg

 

Siinäpä minun suunnitelmat ja nyt kun muistelen, niin ajatukset unelmakodista ovat pysyneet vuosikausia samana, se onkin ihan älyttömän tärkeä seikka. Että koti kestää aikaa ja on jollain tapaa trendikäs vuosikymmeniä. 

 

Kuvat: All Over Press

Kommentit (7)
  1. Pitkäailaisena lukijanasi kaipaan kovin edellisen kotisi tunnelmaa, niitä isoja ikkunoita, puuhailujasi omalla pihamaalla, kaunista kylpyhuonetta ja kaikkea muuta. Toivon niin kovin että pääset pian taas hääräilemään haaveilemaasi ympäristöön. Nuo kaikki laittamasi kuvat ovat kauniita, voisin kuvitella sinut jokaiseen niistä!

  2. Ihana (väliaikainen tai ei) koti sinulla on nytkin 🙂 Miltä on muuten tuntunut asia kerrostalossa omakotitalon jälkeen? Kaipaatko jotain erityistä?

    1. Asun nyt puutalossa ja onnekseni mulla on nytkin pieni piha täällä ja vieläpä keskustassa…mutta sitä vanhaa pihaa ja kaikkia omia aherruksia mitä itse tein kovalla työllä tietty kaipaan. Isoa terassia, tilaa ja saunaa. :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *