Tulevasta

Halusin tulla kertomaan, miten hyvä mieli minulla on tulevasta. Olen luonut itse oman onneni -fiilis. Ensimmäistä kertaa jälkeen eroni saan vihdoin rauhan ja oman vakituisen paikan itselleni ja lapsilleni tulevan taloni myötä. Ei enää väliaikaisia asumismuotoja, ei muuttolaatikoiden pakkaamisia eikä purkamisia sen jälkeen kun olemme päässeet muuttamaan.

7D4438CF-92E9-4625-962B-67A5D3BF9AC2.jpeg

 

En kaipaa enkä etsi ketään, vaan nautin täysin omasta rauhasta ja siitä että saan tulla ja mennä miten haluan. On tietysti yksinäisiä riipaisevia hetkiä mutta ajattelen sen niin, että tulee varmasti aika kun niin ei ole joten nyt on täysi onni ja ilo nauttia yksinolosta. Kerrankin. Saan tehdä itsenäisiä päätöksiä, jotka palvelevat vain minua ja omaa pikku perhettäni. Olen tehnyt ja tekemässä elämästäni omannäköisen. Ja siitä tulee kaunis, vaikkei valmista varmasti koskaan.

00DAD6B3-3BCB-4969-85BB-023B1A0EEE08.jpeg

Olen myös etuoikeutettu, sillä parhaimmat ystäväni ovat enemmän tai vähemmän samassa tilanteessa ja ilman heidän tukeaan ei varmasti mistään tulisi mitään. Hyvistä tyypeistä on pidettävä kiinni ja mikäli te siellä tätä nyt luette, haluan sanoa kuinka rakkaita te olette.

A6B45443-99BD-46AC-981D-FF987703EB3E.jpeg

 

Ihanaa loppuviikkoa!

 

 

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (2)
 1. Itsenäisyys
  27.6.2018, 09:43

  Hear, hear!

  Muistan kun 3-kymppisenä erosin exästä ja tuntui kuin olisin elänyt ensimmäistä
  kertaa aikuisen elämää. Noh, ainakin yksin. Oli ihmeellistä, kun esim yhtenä torstaina juttelin jollekin kaverille Pariisiin ja seuraavana aamuna olinkin jo Pariisin koneessa. Ei tarvinnut miettiä että voiko mennä, onko rahaa, onko järkeä, paljonko maksaa. Meni vain. Ilman selityksiä. Oli hieno kesä: reissasin ex tempore, elin ihan kädestä suuhun, kävin kamujen kanssa eri baareissa ja pidettiin kivaa. Ihan parhautta. Mulla ei onneksi ollut lapsia, joten sain tehdä just niinku lystäsin. Jossain vaiheessa kesää tapasin jonkun toisen ”ystävän” ja sen kanssa hengattiin enemmän syksyllä, aina kun se kerkesi Suomeen.
  Hauskoja muistoja! Ei välttämättä kauhean järkevää ja pitkälle ajateltua, mutta mulle paras kesä ikinä. Ei ole jälkikäteen tarvinnut miettiä, että ”oispa silloin”. Ihan mahtavaa.

  Nyttemmin perheellisenä on kiva viettää seesteisempää eloa.

  Onnea tulevaan!

  1. Elämänmuutokset on aina ihmeellisiä ja tuovat paljon kaikkea uutta. Ja todella hyvä, että olet vaan antanut mennä ja tehnyt asioita, parhaimmat seikkailut syntyvät just niin!

   Onnea myös sinne! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *