Tultiin talolta

Coco Sweet Dreams

Iiks, jaiks ja kääks. Viime viikolla saapui se jännä juttu josta olin vähän hermostunut. Meidän uudet ikkunat nimittäin saapuivat. Jännitin vähän miltä ne sitten näyttävät, nyt olen super tyytyväinen näkemääni. Ikkunat ovat valkoista kuultavaa lumimäntyä sisäpuolelta ja ulkoa mustat. Ikkunat modernisoivat kotiamme tyylikkäästi ja ovat tietysti paljon energiaystävällisemmät kuin vanhat. Olohuoneeseen tulee ne "jättiläisikkunat", joita suunnittelin kesällä. Ne on järrrjettömän suuret ja ihanat. Ikkunat tilattiin Domukselta ja tässä pieni vilkaisu niihin:

Ennätin kuvata myös vähän keittiötä. Se laitetaan ihan pian tilaukseen, tähän se tulee:

Tittidii, ihanaa kun tulee jotain uutta! Ensi viikolla ikkunat laitetaan paikoilleen, raporttia seuraa.

Cocolta paljon plussapisteitä kaikille remontoijille. Tuplapisteet rakentajille! :)

Reipasta alkavaa viikkoa!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Hienot ikkunat olette saaneet ja kun ovat paikoillaan, niin saa raportoida kuvien kera :)
Hyvää alkavaa viikkoa sinnekin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskomatonta, kuinka valkoiset ikkunanpokat tuovat valoa sisätiloihin. Meillä vaihdettiin 70-luvun tummanruskeat ikkunat valkoisiin pari vuotta sitten ja edelleen jaksan hämmästellä vaikutusta sisätilan valoon... anja

Vierailija -82 (Ei varmistettu)

Wau - upean näköistä! Teidän keittiö näyttää ihan valtavalta. Mistä meinasitte tilata sen? Olisi kiva saada ihan oma postaus keittiösuunnitelmistasi. :-)

Pisteitä takaisin!

t. Toinen vanhan omakotitalon remontoija

VIIRU (Ei varmistettu)

Tulee varmaan hienot ikkunat onko se ikkunan siäpuolen puu samaa sävyä kuin
teidän tuleva lattia? Kiinnostais myös tietää että mitä olet suunnitellut
teidän keittiöön materiaaleiksi ja oletko kerennyt miettiä ollenkaan sisustusta : ) ?
Esim . tuleeko teidän keittiöstä valkoinen, muistelenko oikein?
Olen vieraiilija 82 sen kanssa samaa mieltä olisi kiva nähdä
keittiö suunnitelmaa ja inspiraatio kuvia?
Toivottavasti ikkunan vaihdot menee helposti sillä aina niiden kans meinaa
olla jotain... :) hyvää remontin täyteistä viikkoa :) !

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, jes. Tänään saatiin ne suurimmat ikkunat olohuoneeseen/ruokatilaan, otin jo vähän kuvia, mutta haluan ottaa vielä lisää ja sisäpuoleltakin, joten menee ehkä keskiviikkoon. :)

Vierailija, joo, mä olen samaa mieltä. Avartavat ja raikastavat asuntoa kauniisti. Vähän lämpöä tuo silti läpikuultavuus, eli ei ihan vitivalkoiset. Ulkopuolelta taas ihan mustat pokat, ne antavat kivan konstraktin vanhaan tiilitaloon.

Vierailija -82, joo, keittiö on aika iso ja jollain tavalla haastava. Sain suunnitelmaan mahtumaan ainakin saarekkeen. <3 Tilataan keittiö Unique Home/ Orikedon keittiötukusta. Postausta varmasti tulossa! :)

Viiru, oot ihku! :) Ikkunoiden vaihto meni yllättävän hyvin, tai osa on vielä laittamatta mutta ne isoimmat ovat nyt paikallaan. Halleluja! <3 Lattia on tammea, eli eivät ole samaa väriä.  Keittiöstä tulee varmasti kuvia ja inspisjuttuja! Sisustusta en ole paljoakaan miettinyt, täytyy odottaa lopputulosta, että pääsee paremmin hahmottelemaan. Kiitos! :)

Valentine

Täältä remontoijalta plussapisteitä takaisinpäin sinne toiselle remontoijalle. :) Meidän remppa alkoi vasta ihan just, kahta vanhaa puutalo-osaketta (yhdistetty yhdeksi asunnoksi) saneerataan. Keittiö on ekana vuorossa ja just eilen tuli ylläreitä, kun yläkaappien takaa paljastuikin hankalia juttuja - meidän uuteen keittiöön kun ei yläkaappeja tule ollenkaan... Tänään olis tarkoitus saada keittiö tilaukseen, eiliset yllärit huomioon ottaen. Isot keittiöt on kyllä ihan kunkkuja! Meidän uus köökki on 25m2 joten sinne mahtuu kaikkee kivaa paljon. Teidänkin keittiö näyttää suurelta. Kaadoitteko seiniä tai muutitteko huonejärjestystä keittiön suhteen? Kiva kun postailet remontointijuttuja. Tsemppiä!
 

Miia- (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Toivottavasti teet postauksen keittiösuunnitelmista mahdollisimman pian!! :) Tuleeko keittiöstä kokovalkoinen?

Kommentoi