Tultiin talolta

Iiks, jaiks ja kääks. Viime viikolla saapui se jännä juttu josta olin vähän hermostunut. Meidän uudet ikkunat nimittäin saapuivat. Jännitin vähän miltä ne sitten näyttävät, nyt olen super tyytyväinen näkemääni. Ikkunat ovat valkoista kuultavaa lumimäntyä sisäpuolelta ja ulkoa mustat. Ikkunat modernisoivat kotiamme tyylikkäästi ja ovat tietysti paljon energiaystävällisemmät kuin vanhat. Olohuoneeseen tulee ne ”jättiläisikkunat”, joita suunnittelin kesällä. Ne on järrrjettömän suuret ja ihanat. Ikkunat tilattiin Domukselta ja tässä pieni vilkaisu niihin:

p1015885.jpg

p1016034.jpg

Ennätin kuvata myös vähän keittiötä. Se laitetaan ihan pian tilaukseen, tähän se tulee:

p1015851.jpg

Tittidii, ihanaa kun tulee jotain uutta! Ensi viikolla ikkunat laitetaan paikoilleen, raporttia seuraa.

Cocolta paljon plussapisteitä kaikille remontoijille. Tuplapisteet rakentajille! 🙂

Reipasta alkavaa viikkoa!

Kommentit (7)
  1. Ihanan näköistä! Toivottavasti teet postauksen keittiösuunnitelmista mahdollisimman pian!! 🙂 Tuleeko keittiöstä kokovalkoinen?

  2. Täältä remontoijalta plussapisteitä takaisinpäin sinne toiselle remontoijalle. 🙂 Meidän remppa alkoi vasta ihan just, kahta vanhaa puutalo-osaketta (yhdistetty yhdeksi asunnoksi) saneerataan. Keittiö on ekana vuorossa ja just eilen tuli ylläreitä, kun yläkaappien takaa paljastuikin hankalia juttuja – meidän uuteen keittiöön kun ei yläkaappeja tule ollenkaan… Tänään olis tarkoitus saada keittiö tilaukseen, eiliset yllärit huomioon ottaen. Isot keittiöt on kyllä ihan kunkkuja! Meidän uus köökki on 25m2 joten sinne mahtuu kaikkee kivaa paljon. Teidänkin keittiö näyttää suurelta. Kaadoitteko seiniä tai muutitteko huonejärjestystä keittiön suhteen? Kiva kun postailet remontointijuttuja. Tsemppiä!
     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *