Tunnelmaa

Coco Sweet Dreams

Siivottu on. En laittanutkaan vielä mitään jouluista kotiin, mutta huomenna ajattelin hakea omalta pihalta kuusen- tai männynoksan maljakkoon. Joku kaunis vihreä kranssi olisi myös kiva. Minun jouluvärit ovat tässä. Toki meillekkin ilmestyy pieniä tonttuja sinne tänne, pojun tekemiä.

Minulla on yks kaks hirmuinen energia tehdä kaikkea. Kun saan jonkun inspiraation, alkaa kuulkaas tapahtumaan. Olen aina ollut tälläinen, lapsena saatoin vaihtaa kotona huonekalujen paikkaa ja laittaa kaikki uuteen uskoon. Se oli niin kivaa!

ps. Huomenna laitan kuvasaldoa niistä ikkunoista! <3

Kommentit

Rebekka (Ei varmistettu)

Sulla on aivan huikeita kuvia, niin kaunis valo kaikissa ja sellanen suomalainen tunnelma, niin valloittava blogi. Itse olen Australiassa matkustamassa 5kuukautta ja aina kun iskee koti-ikävä niin katon sun kuvia Turusta ja mietin et siellä se kaunis Turku on ja pysyy :) kiitos siitä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia tosiaan! Mistä tuo kynttilän kotimaja on? Aivan mahtava!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos inspiroivasta blogista! Mistähän tuo lipasto mahtaa olla peräisin? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Turkulaisena osaatkin varmaan tämmöistä hömppää ulkopaikkakuntalaista neuvoa! Osaatko kertoa yhtään minkälainen Turun Hansassa oleva "Bambu" niminen sushiravintola on? Hallista saa kuulemma hyvää sushia, mutta ajattelin kokeilla jotain muutakin ja tämä on kuulemma kaunis ja siisti ravintola eikä niin ahdas kun hallin pieni putiikki.

Heh, siksi kysyn sinulta kun itselläni on myös vauvaikäinen tyttö, ja rattaiden kanssa ravintoloissa yleensä viihdymme.

-Liina

nooran (Ei varmistettu)

Ihanan jouluisia ja rauhallisia kuvia. Olisi kiva, jos voisit tehdä jotain kollaasia joululahjatoiveista, niin lapsille kuin itsellesikin. Uskon, että siitä olisi paljon apua! :)

Joem (Ei varmistettu)

Bambu on oikein mukava sushila! Olen pari kertaa napannut sieltä lounaan, eikä ole mielestäni mitään valittamista :) Se on tosiaan todella avara ja hauskasti sisustettu paikka, josta saa wokkeja ja muita herrrkkuja myös. Suosittelen. Hansan rakennuksesta löytyvä Hanko on myös mainio, joskin surkean pieni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Rebekka. Kiitos todella paljon! :) huikeeta matkaa sinulle sinne tois puolen maailmaa.

Vierailija, se on Lighthouse -lyhty, Normann Gobenhagenin. Löytyy mm. Sisustuksen koodista, Turusta.

Vierailija, lipasto on Ikeasta. Bestå -sarjaa.

Liina, mä oon pari kertaa ollut vauvan kanssa siellä, just sushilla. Mun mielestä sushit on siel vähän kuivia, mut kyl ne paremman puutteessa menee. Hallista kyl löytyy paljon parempaa. Hanko sushi on kans kiva, sinne ehkä just mahtuu vaunuilla, jos paikka on tyhjillään. 

Nooran, voisin tehdä jonkun minua inspiroivan kollaasin. Ainaski. :)

Joem, joo pisteitä siitä että bambu on avara ja sinne on helppo mennä. Ootko muuten käynyt siinä pizzapaikassa kultatalossa?  älyttömän hyviä palapizzoja, erilaisia ja maukkaita. <3

Kommentoi