Tunnelmaa

p1016153.jpg

p1016151.jpg

Siivottu on. En laittanutkaan vielä mitään jouluista kotiin, mutta huomenna ajattelin hakea omalta pihalta kuusen- tai männynoksan maljakkoon. Joku kaunis vihreä kranssi olisi myös kiva. Minun jouluvärit ovat tässä. Toki meillekkin ilmestyy pieniä tonttuja sinne tänne, pojun tekemiä.

Minulla on yks kaks hirmuinen energia tehdä kaikkea. Kun saan jonkun inspiraation, alkaa kuulkaas tapahtumaan. Olen aina ollut tälläinen, lapsena saatoin vaihtaa kotona huonekalujen paikkaa ja laittaa kaikki uuteen uskoon. Se oli niin kivaa!

ps. Huomenna laitan kuvasaldoa niistä ikkunoista! <3

Kommentit (7)
 1. Rebekka. Kiitos todella paljon! 🙂 huikeeta matkaa sinulle sinne tois puolen maailmaa.

  Vierailija, se on Lighthouse -lyhty, Normann Gobenhagenin. Löytyy mm. Sisustuksen koodista, Turusta.

  Vierailija, lipasto on Ikeasta. Bestå -sarjaa.

  Liina, mä oon pari kertaa ollut vauvan kanssa siellä, just sushilla. Mun mielestä sushit on siel vähän kuivia, mut kyl ne paremman puutteessa menee. Hallista kyl löytyy paljon parempaa. Hanko sushi on kans kiva, sinne ehkä just mahtuu vaunuilla, jos paikka on tyhjillään. 

  Nooran, voisin tehdä jonkun minua inspiroivan kollaasin. Ainaski. 🙂

  Joem, joo pisteitä siitä että bambu on avara ja sinne on helppo mennä. Ootko muuten käynyt siinä pizzapaikassa kultatalossa?  älyttömän hyviä palapizzoja, erilaisia ja maukkaita. <3

 2. Bambu on oikein mukava sushila! Olen pari kertaa napannut sieltä lounaan, eikä ole mielestäni mitään valittamista 🙂 Se on tosiaan todella avara ja hauskasti sisustettu paikka, josta saa wokkeja ja muita herrrkkuja myös. Suosittelen. Hansan rakennuksesta löytyvä Hanko on myös mainio, joskin surkean pieni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *