Tunnelmaa pihalle ja muuta kivaa

Coco Sweet Dreams

Tästä yhteistyöstä olen aika innoissani sillä löysin niin hyödyllisiä ja kauniita juttuja. Sain siis valita Clas Ohlsonin uudesta verkkokaupasta muutamia tavaroita. Suuren pihan uutena innokkaana omistajana halusin ehdottomasti jotain sinne. Erityisen ihastunut olen noihin betonisiin öljylamppuihin, todella kauniita ja niitä käytetään tästä eteenpäin aina kun on juhlat tai ihan muuten vaan.

Olen löytänyt Clasulta myös tämän Nyby korin tyynyille  ja ne juhlavalot, joista kerroin tässä postauksessa.

1) Yleislapio/lumilapio, 2) Kastelukannu, 3) Juuttisäkki. Juuttisäkki on edullinen ja kaunis havupuiden ympärillä, se tuo jouluista ja lämmintä tunnelmaa. Näkisin noita minun kuusiviritelmiä kaksin kappalein ulkona sisäänkäynnillä, ulko-oven molemmin puolin tai jouluna joulukuusen jalan ympärillä.

Aika pitkä tovi Clasun nettikaupassa tuli vietettyä ja sieltä löytyi vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Älyttömän kätevä paikka ja tilaaminen oli helppoa.

Kuten kuvista näkee on meidän pihamaa vallan sammaleen peitossa, minua se ei haittaa. Oikeastaan paljon parempi toi pehmeä "matto". Miksi jengi haluaa sammaleesta eroon?

Kommentit

Lilli M. (Ei varmistettu)

Mä näin nuo öljylamput jossain lehdessä ja ajattelin että on niin cocon näköiset!! Olin tulossa vinkkaaman sulle niistä, mutta olitkin ehtinyt jo löytää ne itsekkin! Aikas hassua!:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lilli M, no niinpäs onkin! :) Pidän niin betonista ja sitä tasapainottaa lämmin tuli. <3

Anne Malia (Ei varmistettu)

Oi ihania nuo ulkotulet! Minuun upposi taas blogimainonta, olen sen kannalla, sillä näin löytää helposti upeita juttuja, ei tarvitse itse etsiä helmiä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Mistä olet löytänyt juuttisäkin? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Anne Malia, kiva kuulla. Noi on kivat, eipä tarvitse aina ostaa sellaisia kertakäyttöisiä ulkotulia vaan kaivan noi aina varastosta.

Vierailija, juuttisäkin olen tilannut siis Clas Ohlsonin nettikaupasta: http://www.clasohlson.com/fi/Juuttis%C3%A4kki/Pr407169000 :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Onpas kivat ulkotulet mitenhän noiden käyttö onnistuu parvekkeella.
Clasulla vois aina shoppailla enemmänkin aina on jotain mitä
niiden katalogista löytyy mitä haluiaisi heh vaikka ei olekkaan
sisustuskauppa, rautakaupastakin löytyy kivoja juttuja sisustukseen
esim. sinulla coco mitä olen seurannut, joten kiitos vinkeistä!!!!

form follows funktion

Touche!!  Tuota sammal-asiaa, olen itsekkin pohtinut. Vanhan kämpän pihalla nurmikon paikalla oli mahtava, tasainen, pehmeä ja aina vihreä matto, jota ei juuri tarvinnut leikata. Rakastin sitä!  Mun valinta siis olisi ennemmin sammal kuin nurmikko!

-tuija-

http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/

Heidi Bon Bon (Ei varmistettu) http://bonbonvol2.blogspot.fi/

Sun kuvien inspiroimana tilasin pojan huoneeseen saman lamppuköynnöksen kuin teilläkin :)
Noita koreja oon ihastellut jo pitkään, mutta UNOHDIN lisätä ne tilaukseen :(
Lisäksi löysin kympillä nukkaleikkurin, mistä oon haaveillut jo aika kauan, mutta aina se on vaan jotenkin jäänyt ostamatta.

JA kiitos tosi tosi paljon ihana Coco, että jaoit ideasi tuosta juuttisäkistä kuusen ympärillä!! Sellainen kelpaa ihan sisätiloihinkin joulun ollessa lähempänä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten noita yhteistöitä yritysten kanssa "saa"? Vai siis ottaako ne vaan sinuun yhteyttä ja sitten kirjoitat heidän tuotteistaan ja that's it??

T. Kiinnostunut

Nappi (Ei varmistettu)

Kaunishan sammal on, mutta olisiko "sammalvihan" syyksi se, että sammal ei kestä kulutusta samalla tavalla kuin nurmikko? Sammal on äkkiä tipotiessään, mullalla ja savella... Viisaammat kertokoon. :)

myykkis (Ei varmistettu)

Ihan vaan edeltävään kommenttiin sanoisin sen verran, että meillä oli kotikotona piha sammaleella. Iso piha, kolme lasta ja kolme koiraa kesät talvet pihalla leikeissä, eikä edes lopulta teini-ikäisten autonajoharjoituksista mennyt pilalle. Sammaltahan voi myös ruokkia (meillä sitä ei kyllä tehty). Siihen löytyy aineet rautakaupoista, ja _kuulemma_ piimä toimii myös, jos kemikaalit eivät houkuttele.

Vierailija (Ei varmistettu)

pitikö sun tällä viikolla kertoa siitä lehdestä missä on juttua sinusta?

Jatta (Ei varmistettu)

Kivoja ideoita ja alkaa olla aika Jouluista jo! Näin pimeään aikaan onkin kiva poltella ulkotulia sekä lyhtyjä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiru, mä veikkaan ettei tuota kannata laittaa parvekkeelle, veikkaan ettei se ole niin paloturvallinen siellä? 

Tuija, sammal on tosi ihana paljaalle jalalle. <3 

Heidi, kivaa että pidit! Ne lamput on ihan loistavat ja sekin vielä että käy mihin vuoden aikaan tahansa. 

Kiinnostunut, saan aika paljon yhteydenottoja yrityksiltä tai oikeastaan erilaisilta viestintä/mainostoimistoilta. Jos idea on kiinnostava ja mielessäni on kiva joki kiva aihe/toteutus niin mielelläni suostun. :)

Nappi, meidän maalla sammal on kestänyt toistaiseksi tosi hyvin. Meidän maa on metsätontti niin sammal viihtyy siellä tosi hyvin, kai se olis hullun hommaa sitä yrittää poistaa...

myykkis, hei hyvä muistutus. Täytyy muistaa toi piimä!

Vierailija, joo! Jaiks! Mua jännittää se ihan kauheesti, vaikka ei se mikään suuri jutska ole...

Jatta, näin on. Tämä pimeä kausi on muuten niin masentavaa. Olen niin kesäihmisiä. <3

 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu) http://helmienhohde.blogspot.fi/

Oi, oi, alkoipa kiinnostamaan nuo ulkotulet. Itseäni hirvittää kaikenmaailman ulkoroihut kun ne tuntuvat niin heppiosilta ja keveiltä, että lähtevät pienenkin tuulen mukana liikkeelle ja sytyttävät sitten matkalla palamaan jotakin.

Ilmeisesti nuo ulkotulet täytetään jollain lamppuöljyllä. Pitääpä tutkia tarkemmin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, joo lamppuöljyllä. Tuon betonimöhkäleen sisällä on sellainen säiliö johon kaadetaan lamppuöljyä. Toimii ihan samalla periaatteella kuin esim myrskylyhty.

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi