Tunnelmaa pihalle ja muuta kivaa

Tästä yhteistyöstä olen aika innoissani sillä löysin niin hyödyllisiä ja kauniita juttuja. Sain siis valita Clas Ohlsonin uudesta verkkokaupasta muutamia tavaroita. Suuren pihan uutena innokkaana omistajana halusin ehdottomasti jotain sinne. Erityisen ihastunut olen noihin betonisiin öljylamppuihin, todella kauniita ja niitä käytetään tästä eteenpäin aina kun on juhlat tai ihan muuten vaan.

Olen löytänyt Clasulta myös tämän Nyby korin tyynyille  ja ne juhlavalot, joista kerroin tässä postauksessa.

p1013138-tile.jpg

pb035301.jpg

pb035283.jpg

pb035275-tile.jpg

pb035315.jpg

kuva-3.jpg

1) Yleislapio/lumilapio, 2) Kastelukannu, 3) Juuttisäkki. Juuttisäkki on edullinen ja kaunis havupuiden ympärillä, se tuo jouluista ja lämmintä tunnelmaa. Näkisin noita minun kuusiviritelmiä kaksin kappalein ulkona sisäänkäynnillä, ulko-oven molemmin puolin tai jouluna joulukuusen jalan ympärillä.

Aika pitkä tovi Clasun nettikaupassa tuli vietettyä ja sieltä löytyi vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Älyttömän kätevä paikka ja tilaaminen oli helppoa.

pb035305.jpg

Kuten kuvista näkee on meidän pihamaa vallan sammaleen peitossa, minua se ei haittaa. Oikeastaan paljon parempi toi pehmeä ”matto”. Miksi jengi haluaa sammaleesta eroon?

Kommentit (17)
  1. Vierailija, joo lamppuöljyllä. Tuon betonimöhkäleen sisällä on sellainen säiliö johon kaadetaan lamppuöljyä. Toimii ihan samalla periaatteella kuin esim myrskylyhty.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *