Tunnelmia gaalasta

aussie_blog_awards_-cyovv.jpg

p3287512.jpg

aussie_blog_awards_-csifv.jpg

p3287525.jpg

aussie_blog_awards_-eedih.jpg

p3287532.jpg

p3287534.jpg

p3287557.jpg

p3287538.jpg

Tunnelmia värikkäästä blogigaalasta. Valaistus oli hyvin pinkki ja juhlaväki näytti kuvissa kuin pikkuisilta possuilta. 😉 Halusin vähän lieventää tätä vaikutelmaa joten saatte katsella ajattomia mustavalkoisia kuvia. Mulla oli siis päällä Camilla Mikaman samettinen mekko ja Louboutinen nilkkurit, ne on muuten tosi hyvät jalassa.

Parikuvassa minä ja kaiffarini super suloinen Mrs.V, jonka blogin löydätte tästä. ♥

Ihanaa viikonloppua!

(kuvat 1,3 ja 5 Tim Kiukas)

Kommentit (18)
 1. Oletko itse äiti?? Jokainen tehköön miten itse parhaaksi näkee.

  Itse saan paljon voimavaroja siitä että saan tehdä jotain hetken yksin. Liian monet äidit ovat melkoisen yksinäisiä ja viettävät paljon kotona aikaa, joten haluan rohkaista ihan jokaista keksimään välillä jotain ihan omaa tekemistä. Irtaantua äidin roolista edes hetkeksi.

  Pieni vauva pärjää hetken ihan varmasti isänsä kanssa tai isovanhempien – jos se vain on mahdollista. Kaiken ei tarvitse olla äidin harteilla vaan on suotavaa että isäkin viettää joskus vauvan kanssa aikaa.

  Jokainen lapsi on tietysti omanlaisensa ja äiti varmasti ymmärtää milloin on hyvä hetki jättää vauva hetkeksi hoitoon. Maalaisjärjellä pärjää varmasti.

  Voin myös kertoa että olin pois kotoota yhteensä 8,5 tuntia. 😉

  Hyvää jatkoa!

 2. Järkyttävää jättää pienen pieni vauva tuollai pois kyllä.. Ilmeisesti kuitenkin ihan imetettävä reppana.. Hyvää esimerkkiä kaikille muille äideille, eiku (Y)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *