Tuoleja tuoleja tuoleja

Coco Sweet Dreams

Ystäväiseni kyseli vaihtoehtoja tuoleista ja päätin koota tähän omia suosikkejani. Lopun kollaasissa oman suosikkini juuri nyt.

Minähän myi uutuuden huumassa suurimman osan tuoleistani ja seuraavan kodin ruokapöydän ympärille haluan kaikki neljä samanlaista. Vitran Panton-tuolit säästin, sillä niistä tulee näillä näkymin ulkotuolit.

Magis on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni, eikä ole sattumaa että ruokapöytäni on tältä merkiltä. Miten kaunis onkaan Magiksen Officina-sarja, heiltä löytyisi pöytääni oiva pari Officina-tuoli

Hyvää ja aina ajankohtaista muotoilua edustaa Eamesin klassikot, minun uusin suosikki on Plastic Arm Chair ihan tavallisilla mustilla jaloilla ja tämä on itseasiassa tällä hetkellä suosikkini Eamesin Wire-tuolin ohella. 

Minä tekisin niin, että jos löytäisin mieluisan tuolin ostaisin niitä vähitellen, jos budjetti ei ihan heti anna periksi. Tuoli on myös todella hyvä lahjaidea, isolla porukalla summan saa helposti kasaan. 

Kommentit

Fjfj (Ei varmistettu)

Mun kaveri osti feikki Eamsit aikoinaan. Selitti että patentti oli kuulemma tullut tiensä päähän ja tuoleja sai valmistaa kuka tahansa. Nooh.. minä kyllä ilmoitin hänelle että Vitran valmistavat ovat aidot ja alkuperäiset. Hän taas mielestään teki hyvät kaupat kun osti pikkurahalla ”Eamsit”. Ne natisevat kun niiden päälle istuu. Oli kuulemma käynyt Artekilla juttelemassa natinasta ja se on kuulemma tyypillistä Eamsin tuoleille. Sanoin että mulla on 2 Eamsia ja ne ovat ihan hiljaa kun niille istahtaa. Ystävä oli sitä mieltä että Artekin arvio oli edelleen paikkansapitävä.
Hah.. ##$kaa saa kun #%$kaa ostaa.
Moral lesson: osta oikeita asioita. osta yksi kerrallaan. keräily on näin palkitsevaa. ja kyllä.. välillä asioiden ostamiseen voi mennä useita vuosia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienoa, rakentavaa argumentointia. Ei kun...

Virallinen valvoja (Ei varmistettu)

Tästä kommentista saa täydet pisteet!
Lämpimät onnittelut! Sydän.
Niih.

Kommentoi