Tuoleja tuoleja tuoleja

Ystäväiseni kyseli vaihtoehtoja tuoleista ja päätin koota tähän omia suosikkejani. Lopun kollaasissa oman suosikkini juuri nyt.

Minähän myi uutuuden huumassa suurimman osan tuoleistani ja seuraavan kodin ruokapöydän ympärille haluan kaikki neljä samanlaista. Vitran Panton-tuolit säästin, sillä niistä tulee näillä näkymin ulkotuolit.

4C2F01DD-87D9-41EA-9CF1-F962F365CE2F.jpg

Magis on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni, eikä ole sattumaa että ruokapöytäni on tältä merkiltä. Miten kaunis onkaan Magiksen Officina-sarja, heiltä löytyisi pöytääni oiva pari Officina-tuoli

65BC33F1-4A61-40D9-BB35-470DEB77D15C.jpg

Hyvää ja aina ajankohtaista muotoilua edustaa Eamesin klassikot, minun uusin suosikki on Plastic Arm Chair ihan tavallisilla mustilla jaloilla ja tämä on itseasiassa tällä hetkellä suosikkini Eamesin Wire-tuolin ohella. 

Minä tekisin niin, että jos löytäisin mieluisan tuolin ostaisin niitä vähitellen, jos budjetti ei ihan heti anna periksi. Tuoli on myös todella hyvä lahjaidea, isolla porukalla summan saa helposti kasaan. 

F6F60697-1BF2-4472-B9BA-D7B20D0F8C2E.jpg

IMG_5228.JPG

Kommentit (3)
 1. Mun kaveri osti feikki Eamsit aikoinaan. Selitti että patentti oli kuulemma tullut tiensä päähän ja tuoleja sai valmistaa kuka tahansa. Nooh.. minä kyllä ilmoitin hänelle että Vitran valmistavat ovat aidot ja alkuperäiset. Hän taas mielestään teki hyvät kaupat kun osti pikkurahalla ”Eamsit”. Ne natisevat kun niiden päälle istuu. Oli kuulemma käynyt Artekilla juttelemassa natinasta ja se on kuulemma tyypillistä Eamsin tuoleille. Sanoin että mulla on 2 Eamsia ja ne ovat ihan hiljaa kun niille istahtaa. Ystävä oli sitä mieltä että Artekin arvio oli edelleen paikkansapitävä.
  Hah.. ##$kaa saa kun #%$kaa ostaa.
  Moral lesson: osta oikeita asioita. osta yksi kerrallaan. keräily on näin palkitsevaa. ja kyllä.. välillä asioiden ostamiseen voi mennä useita vuosia.

  1. Hienoa, rakentavaa argumentointia. Ei kun…

   1. Virallinen valvoja
    30.10.2017, 02:26

    Tästä kommentista saa täydet pisteet!
    Lämpimät onnittelut! Sydän.
    Niih.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *