Turku Tour

Coco Sweet Dreams

 

Sain ihanan viestin ystävältäni Charilta; hän ja hänen ystävänsä Fresu päätivät lähteä ex-tempore Turkuun. Minä järjestin itselleni aikaa ja näytin muutaman kivan mestan. Matkamme alkoi tietysti kauniilta Vähätorilta, jonne muuten avataan ihan pian uusi ravintola Osteria Ovo! Vähätorilta on hyvä aloittaa Turku Tour ja edetä jokirantaa pitkin aurakadulle. Pysäkkimme oli Tiirikkala, Tintå ja Di Trevi (muutaman muun paikan ollessa vielä kiinni). Taidettiin me piipahtaa ohimennen Svenska Kluppenilla, halusin näyttää myös tämän mestan suomenruotsalaisille ystävyksille. Niin kivaa oli, että taisin innostua puhumaan itsekin ruotsia, vaikka sanavarastoni rajoittuu jätte bra ja heissan allihuuppa tasolle. :D

Lähdin hyvissä ajoin bussilla kotiin, mutta vinkkasin vielä, että Tårgetin perällä sijaitseva Piazza on kuulemani mukaan kiva iltapaikka ja lähellä heidän hotellia. Täytyy todeta samana hengenvetoon, etten tiedä kovinkaan monta menomestaa Turussa... Monk ja Dynamo, niissä on ollut kiva tunnelma - ydinkeskustan yökerhot eivät houkuta minua yhtään. Minne mahdoitte mennä Char & Fresu? Tack så mycket och hälsingar "Frans" och Char, puss och kram - tycker om dej. 

/snapshots from Turku

Kommentit

Char and the city (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/charandthecity

Haha, no kuule oli niin hurja ilta kuin illallisen (Smörin ihan mielettömän hyvä 6 lajin maistelumenu sekä viinipaketti - suosittelen!) jälkeen masu täynnä nukkumaan :D Mutta Piazzaan sitten ensi Turunreissulla ;) Nähdään kohta taas, losinturku, helsinki tai vapaavalintainen kaupunki, I´m in!

Coco
Coco Sweet Dreams

Elikkä Turussa kandee viipyä ainakin se 2 päivää, jotta ehtii tutustumaan yöelämään. ;)

Ja just de, seuraavaa kohdetta odotellessa! <3

I May Say (Ei varmistettu)

Oi kuinka kivalta näyttää keväinen Turku.
Helsingissä oli ihan kamalan kylmä koko viikonlopun. Brrr. Mutta ei niin kylmä, ettenkö olisi käynyt syömässä street-foodia!
Ihana aurinko! Ihana kevät!

Coco
Coco Sweet Dreams

Oikeasti Turussakin oli jäätävän kylmä, onneksi aurinko kuitenkin paistoi, se pelastaa!

Hanna K
Sunday Blondie

Oih! Turku, jokiranta ja aurinko. Pääsisipä itsekin pian visiitille: haluaisin testata japanilaisravintola Karun, josta olen kuullut paljon ylistäviä kertomuksia. Olisi myös ihanaa istuskella nurmikolla, viettää pitkää piknikkiä ja siemailla skumppaa mansikoiden kera. Siihen kuitenkin tarvitaan lisää aurinkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Turku on aina hyvä valinta, varsinkin kesällä. :) Ex-tempore vaan tänne ja kuohuvat+mansikat+juustot yms. Turun Kauppahallista --> jokirantaan!

Kommentoi