Turku Tour

 

image_83.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Sain ihanan viestin ystävältäni Charilta; hän ja hänen ystävänsä Fresu päätivät lähteä ex-tempore Turkuun. Minä järjestin itselleni aikaa ja näytin muutaman kivan mestan. Matkamme alkoi tietysti kauniilta Vähätorilta, jonne muuten avataan ihan pian uusi ravintola Osteria Ovo! Vähätorilta on hyvä aloittaa Turku Tour ja edetä jokirantaa pitkin aurakadulle. Pysäkkimme oli Tiirikkala, Tintå ja Di Trevi (muutaman muun paikan ollessa vielä kiinni). Taidettiin me piipahtaa ohimennen Svenska Kluppenilla, halusin näyttää myös tämän mestan suomenruotsalaisille ystävyksille. Niin kivaa oli, että taisin innostua puhumaan itsekin ruotsia, vaikka sanavarastoni rajoittuu jätte bra ja heissan allihuuppa tasolle. 😀

Lähdin hyvissä ajoin bussilla kotiin, mutta vinkkasin vielä, että Tårgetin perällä sijaitseva Piazza on kuulemani mukaan kiva iltapaikka ja lähellä heidän hotellia. Täytyy todeta samana hengenvetoon, etten tiedä kovinkaan monta menomestaa Turussa… Monk ja Dynamo, niissä on ollut kiva tunnelma – ydinkeskustan yökerhot eivät houkuta minua yhtään. Minne mahdoitte mennä Char & Fresu? Tack så mycket och hälsingar ”Frans” och Char, puss och kram – tycker om dej. 

/snapshots from Turku

Kommentit (6)
  1. Oih! Turku, jokiranta ja aurinko. Pääsisipä itsekin pian visiitille: haluaisin testata japanilaisravintola Karun, josta olen kuullut paljon ylistäviä kertomuksia. Olisi myös ihanaa istuskella nurmikolla, viettää pitkää piknikkiä ja siemailla skumppaa mansikoiden kera. Siihen kuitenkin tarvitaan lisää aurinkoa!

    1. Turku on aina hyvä valinta, varsinkin kesällä. 🙂 Ex-tempore vaan tänne ja kuohuvat+mansikat+juustot yms. Turun Kauppahallista –> jokirantaan!

  2. Oi kuinka kivalta näyttää keväinen Turku.
    Helsingissä oli ihan kamalan kylmä koko viikonlopun. Brrr. Mutta ei niin kylmä, ettenkö olisi käynyt syömässä street-foodia!
    Ihana aurinko! Ihana kevät!

    1. Oikeasti Turussakin oli jäätävän kylmä, onneksi aurinko kuitenkin paistoi, se pelastaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *