Tyhjä takkahuone+sisustusaatokset

Sain tuttuun tapaan siivouspuuskan ja tyhjensin koko takkahuoneen! Halusin ensisijaisesti tyhjää tilaa, jotta voisin suunnitella ja fiilistellä mitä kaikkea sinne sopisi laittaa. Huone on toiminut välivarastona terassituoleille ja ennemmin tai myöhemmin tila kaipaa jotain kalustetta, kenties myös tekstiiliä.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Kangasvarastosta löytyi mattapintaista tummanvihreää kangasta, päällystin nopeasti pari patjaa, jotta sain pienen lököilypisteen perheelle. Ihastuin yllättäen tuohon tummaan sävyyn. Huomaan, että tila tarvitsee matalaa kalustetta. Matalat huonekalut tukevat parhaiten talon arkkitehtuuria.

 

image.jpg

image.jpg

Saas nähdä, tuleeko valmista koskaan.

Tuntuu, että oman kodin laittaminen takkuilee, vaikka ideoita olisi päässä vaikka kuinka. Toisen kotiin on sata kertaa helpompaa miettiä valintoja.

/at home 20.1.2015

Kommentit (6)
  1. Hej Taina, ei yhtään hassumpi! Kiitos vinkistä. <3

 1. inspirations
  21.1.2015, 14:11

  Ihanan ilmavaa! Sinulla oli terassikuvissakin kesällä päällystettyjä patjoja ja itseäni huvittaisi tehdä samanlaisia myös. Ompelitko patjoihin huput vai kietaisitko vain kankaan patjan ympärille? Näyttää ihanan rennolta ja kutsuvalta lepopaikalta, mutta silti tyylikkäältä – ja tuosta tilasta tulee kivasti vähän moderni japanilainenkin tunnelma matalilla kalusteilla.

  1. Mä diggailen ilmavasta. <3

   Kuvassa on itseasiassa just ne samat patjat (päällekkäin), kangas vain eri. Olen niin nopee käänteissäni, että hurautin vain kulmista kankaan, jotta sopii patjaan – reunat taitoin patjan alle… olikin aika hankalasti selitetty. Alla ei siis ole kangasta, ehkä mä siis tein huput. 😀 

   Kangas on itsessään jotain ohutta keinonahkaa tms, pysyy hyvin paikoillaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *