Tytön huoneen uusi kaappi

Kaupallinen yhteistyö: Lundia

Pieni tyttöni on innokas järkkäilijä, kuten äitinsäkin. Hän sai viimein odottamansa kaapin, jonne hän on nyt viikannut vaatteita, kenkiä ja koruja järjestykseen sen jälkeen, kun minä sain kaapin kasattua ja vetimet asennettua.

Lundialta on tullut tosi kaunis Lundia Classic rottinkimallisto ja kaapit sopivat mielestäni kauniisti niin moderniin kuin vanhaankin tyyliin. Minä mietin pitkään tammen ja mustaksi maalatun välillä, lopulta halusin pitää mustan linjan kotona. Musta kaappi tuo tytön huoneeseen ryhdikkyyttä, sillä se on muuten hyvin maanläheisten sävyjen valtaama. Rottinkiovet piilottavat kaiken sen tavaramäärän mitä pienellä tytöllä onkaan.

Meillä on jo ennestään Lundian kalusteita ja parasta niissä on ollut muunneltavuus. Pitkäikäisyys ja muunneltavuus onkin osa Lundian filosofiaa.

Pojan huoneen hylly sai uuden käyttötarkoituksen, kun lisäsimme siihen työskentelytason. Kodinhoitohuoneesta löytyy liki 50-vuotias Lundian hyllyvanhus, joka edelleen seisoo tukevana antaen säilytystilaa meille.

Hyllykokonaisuuksia löytyy valmiina tai sitten niitä voi suunnitella omien tarpeiden mukaan. Vetimiä on monia, minä valitsin mahdollisimman huomaamattomat mustat mutta kuitenkin helpot tarttua pienenkin käpälän.

Nyt alkaa tytön huone olemaan valmis, kunhan siellä vain järjestys pysyisi. Tyttöni on tarkka pukeutumisesta ja asuja vaihdellaan toistuvasti! 🙂 Kuvissa hänellä on muuten päällään minun vanha morsiusneitomekko, kun olin hänen ikäisensä. Niin se aika rientää. Vaikka olenkin nopea kierrättämään vaatteita, niin joistain asuista ei voi irrottaa. Sama pätee pitkäaikaisiin ja laadukkaisiin huonekaluihin, ehkä tämäkin Lundia jatkaa joskus matkaansa tämän nuoren naisen mukana.

Ihanaa lauantaita, muistakaa pitää hauskaa ja hymyillä! 🙂

-Henna

ps. kuvissa Annen Lätsä-koira, joka oli meillä erään viikon hiihtolomaa viettämässä.

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Ihana Lundia,tyttö ja huone! Mikä on tuo kivannäköinen matto tytön huoneessa? Piti sanoo myös kiitos tosi paljon ihanasta, inspiroivasta blogistasi (ja Instasta).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *