Tytön huoneesta kuvattu

Coco Sweet Dreams

Terveisiä talolta! Kädet ihan korput siivoamisesta, mutta ihanaa hommaa. Viihdytään jo tosi hyvin tulevassa kodissa. Ekana laitetaan aina takka päälle, se tuo niin kotoisan tunnelman.

Talolta on nyt viety turhia remppakamoja pois jaloista ja sisällä voi jo hyvin hengailla.

Luutusin jo vähän lattioita ja kyllä tuolla parketilla kelpaa tallustella. Löysin parketin kesän lopussa ja ihastuin siihen heti palavasti. Se on siis Upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188x2266. Niin kaunis tuo leveä malli. Taustalla näkyy parketin alle asennettavaa Tuplexia.

Tässä on tytön huone, toiselle seinälle laitetaan vielä se Manuel Canovaksen tapetti.

Tämän huoneen asukkaasta on kasvanut jo niin iso tyttö. Hän on yks kaks todella kiinnostunut käsilaukuista ja koruista. Itse käytän vähän koruja, mutta tyttö pujottaa ranteeseen muovisia renkaita ja hakee kaapistani pieniä käsilaukkuja, kantaa niitä käsivarrellaan kuin mikäkin vanha tekijä. Hassua miten erilaisia tytöt ja pojat on jo noin pieninä.

Mini me ♥ ♥ ♥

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Huoneesta tulee varmasti suloinen, kunhan vielä tapetti tulee paikalleen. Paljonko teillä on lasten huoneissa neliöitä? Millaisia kalusteita on hankittuna tai suunnitelmissa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tytön valkoinen neuletakki on ostettu? Kaunis!

Jatta (Ei varmistettu)

Voi ihana pikkuneiti! Remontti taitaa olla jo loppusuoralla, niin valmiilta jo näyttää. Hyvää alkavaa viikkoa sinne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, tytön huone on pienin, se on noin 10 neliötä. Vielä ei ole mitään kalusteita hankittu, vain vaatekaappi. Ajattelin vain valkoisia huonekaluja, sillä tapetti on värikäs.

Vierailija2, neuletakki on H&M:stä, se on tosi suloisuus. <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, joo. Helmikuun lopulla muutetaan! :)

Dagný Björg from Feel Inspired (Ei varmistettu) http://feelinspiredblog.com

Oooo i know whats in the box in the first picture! Lovely

Dagný Björg from Feel Inspired (Ei varmistettu) http://feelinspiredblog.com

Oooo i know whats in the box in the first picture! Lovely

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mitä?! Missä vaiheessa tuosta tylleröstä on kasvanut niin iso ja "vanha" kuka ihan kävelee ympäriinsä ja osaa jo tehdä tuollaisia kovin itsenäisiä juttuja (vaikkapa hakea sen käsveskan kaapista ja tietää mitä sillä tehdään :D)?? Mä jotenkin ihan kuvittelin että hän on vielä ihan konttaileva pikkutaapero :D Niin ne kasvaa... Ehkä se on se kun ei ole vielä omia lapsia niin ei osaa ajatella että missä vaiheessa ne suurinpiirtein tekevät ja osaavat mitäkin....

Vierailija (Ei varmistettu)

Rohkeat nuo mustat sähkökalusteet! Kiva nähdä näitä kuvia. :) Saisiko keittiöpostauksen??

Coco
Coco Sweet Dreams

Dagny, I know! It is lovely. <3

Vierailija, no sanos muuta. Mietitään usein et mistä hän on tuon ja tuon oppinut jne. Tomera pikku tättähäärä.

Vierailija, joo me haluttiin vaaleisiin makkareihin tummat antrasiitin väriset sähkökalusteet, muualle asuntoon laitettiin ihan simppelit valkoiset. Käytävään sellaiset alaspäin valaisevat rasiat... Näkee pimeällä jne. Keittiö on ihan vaiheessa, rungot sikinsokin ja ovet tulematta. Laitan sitten kuvaa kun on jotain kuvattavaa...

RouvaRaita (Ei varmistettu)

Meidän poika teidän tytön ikäisenä oli mieletön laukkufanaatikko ja kuljetteli äidin käsilaukkuja mukaan kaikkialle. Nyt on pop kynsilakkojen ihastelu, siivoaminen ja leipominen puuleivoksilla. ;)

Kommentoi