Tytön huoneesta kuvattu

Terveisiä talolta! Kädet ihan korput siivoamisesta, mutta ihanaa hommaa. Viihdytään jo tosi hyvin tulevassa kodissa. Ekana laitetaan aina takka päälle, se tuo niin kotoisan tunnelman.

Talolta on nyt viety turhia remppakamoja pois jaloista ja sisällä voi jo hyvin hengailla.

Luutusin jo vähän lattioita ja kyllä tuolla parketilla kelpaa tallustella. Löysin parketin kesän lopussa ja ihastuin siihen heti palavasti. Se on siis Upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188×2266. Niin kaunis tuo leveä malli. Taustalla näkyy parketin alle asennettavaa Tuplexia.

Tässä on tytön huone, toiselle seinälle laitetaan vielä se Manuel Canovaksen tapetti.

p1017416.jpg

Tämän huoneen asukkaasta on kasvanut jo niin iso tyttö. Hän on yks kaks todella kiinnostunut käsilaukuista ja koruista. Itse käytän vähän koruja, mutta tyttö pujottaa ranteeseen muovisia renkaita ja hakee kaapistani pieniä käsilaukkuja, kantaa niitä käsivarrellaan kuin mikäkin vanha tekijä. Hassua miten erilaisia tytöt ja pojat on jo noin pieninä.

p1017400.jpg

Mini me ♥ ♥ ♥

Kommentit (11)
  1. Meidän poika teidän tytön ikäisenä oli mieletön laukkufanaatikko ja kuljetteli äidin käsilaukkuja mukaan kaikkialle. Nyt on pop kynsilakkojen ihastelu, siivoaminen ja leipominen puuleivoksilla. 😉

  2. Dagny, I know! It is lovely. <3

    Vierailija, no sanos muuta. Mietitään usein et mistä hän on tuon ja tuon oppinut jne. Tomera pikku tättähäärä.

    Vierailija, joo me haluttiin vaaleisiin makkareihin tummat antrasiitin väriset sähkökalusteet, muualle asuntoon laitettiin ihan simppelit valkoiset. Käytävään sellaiset alaspäin valaisevat rasiat… Näkee pimeällä jne. Keittiö on ihan vaiheessa, rungot sikinsokin ja ovet tulematta. Laitan sitten kuvaa kun on jotain kuvattavaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *