Tytöt pöydän äärellä

P1019669.JPG

P1019617.JPG

P1019670.JPG

P1019689-tile.jpg

Juustoa ja viikunahilloa…

P1019681.JPG

P1019623.JPG

mustvalk.JPG

Ciao Bella!

Me saatiin eilen kunniavieras ja laitettiin kaikenlaisia hyvyyksiä pöytään. Otin lisää kuvia meidän ruokapöydästä ja tuoleista, ehkä tuolit eivät näytä enää niin pyykinkuivaustelineiltä? Ihmiset hei. Mutta mitäs siitä, olen edelleen sitä mieltä, että tuolit on superit ja mahti kompinaatio massiivisen puupöydän kanssa.

Vimpassa kuvassa tyttö protestoi jotain ja heittäytyy tätä nykyä aina selälleen. Pientä draamaa pitää aina olla…joskus on ihan ok heittää ämpäri ympäri ja mennä selälleen. Ihanan mutkatonta.

/around the dining room table

Kommentit (23)
  1. Hei,

    Kaunis blogi, seuraan päivittäin. Kiva kun päivität aktiivisesti 🙂 Meillä on harkinnassa hankkia tuo Norden-ruokapöytä, mutta olen miettinyt mahtuuko siihen hyvin kolme tuolia rinnakkain, kun nuo jalat eivät ole pöydän päässä. Tässä postauksessa on kaksi tuolia jalkojen välissä ja yksi jalan toisella puolen, toimiiko tuo järjestely? Eli haittaako tuo pöydänjalka jotenkin käytössä?

    1. Tosi kiva kuulla että jaksat seurata! <3 Ruokapöytä on ihan paras, meillä on pöytä kokonaan auki, eli jatkopala käytössä. Hyvin toimii järjestely, mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa pöydästä – toiselta kamulta kuulin, että pöytä ottaa helposti kolhuja pintaan, mutta ei meidän pöytä ole ottanut, toisaalta ei sellainen kulunut pinta haittaakaan – antaa vähän särmää vaan.

  2. Vau, olet näissa kuvissa jotenkin erityisen kaunis! Kaunis on kotikin ja tuolit. 🙂

    1. Vau, kiitos kaunokainen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *