Tyttären keittiössä

Otsikko on vähän harhaanjohtava, sillä oikeasti minulla on asiaa pehmoleluista. 

Tyttö on ennättänyt saamaan suuren joukon nalleja, eikä niillä edes leikitä. Yhteistuumin laitettiin iso säkillinen kiertoon, mutta muutamia nallukoita jätettiin. Hiffasin, että H&M:n nyöreillä suljettava pussukka on täydellinen piilottamaan nämä harvemmin käytetyt lelut. Suosittelen!! Näitähän voisi hommata lisää.

image.jpg

Tytön huone on sisustukseltaan vielä vähän kesken, pojan vanha sänky saa kelvata hetkisen. Jossain vaiheessa tyttö saa uuden pedin, oman kirjoituspöydän ja hyllyjä. Alustavasti tuumasin, että valkoinen string-systeemi passaa hyvin värikkään tapetin kanssa. Toki string on jo niin nähty, mutta onhan se todellinen klassikko ja hyvin kaunis. Ajaton. Pojan huoneessa on Stringiä tammisilla hyllyillä, tytölle tulisi ehdottomasti valkoisilla.

Lapset ja niiden leikit. ♥ Voisin viettää koko päivän seuraamalla pikkuvanhan tyttöni leikkejä. Usein hän leikkii päiväkotia ja nukuttaa Matti-vauvaansa so-called lepohuoneessa. Matilla on silmät jatkuvasti auki ja muutenkin kuulema nukkuu huonosti.

/about my daughter’s room

Kommentit (4)
  1. se on hyvä, ettei tytöllä ole liian ruusuista kuvaa vauva-ajan äitiydestä =D Vai nukkuu Matti huonosti! =D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *