Tyttöjen juttuja

En tiedä teistä, mutta minä hiffasin vasta hetki sitten yhden helpottavan meikkijutun. Meikkaan nykyään aina ensin silmät ja vasta sitten levitän meikkivoiteen ja hoidan muut jutut. Helpottaa ihan älyttömästi meikkirutiineja! Tästä oli ihan pakko vinkata teillekin, jos ette ole tätä vielä hoksanneet. Sainkohan tämän(kin) neuvon meidän Sapeliini Sarvakselta, näin taitaa olla.

P1019654.JPG

Olen niin onnekas, että minulla on pojan lisäksi tyttö. Olen koko pienen ikäni laittanut mielelläni tyttökavereiden hiuksia ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Nyt oman tyttöni hentoiset hiukset ovat kasvaneet niin, että ne saa saparoille. Hän vielä kiltisti istuu tuolille ja antaa laittaa hiuksiaan. Höpönen:

P1019715.JPG

Omaa myös minun tempperamentin:

mustvalk.JPG

Pientä lähikuvaa minun vaatehuoneestani. Se on vähän vielä kesken, mutta täyttynyt jo vaatteista ja kengistä. Olo on suuresti helpottunut, kun sain viimeisetkin vaatteet muuttolaatikoista esille. Osan olen pakannut säkkiin ja myyn ne kirppiksellä sitten. Minun mielestä turhista vaatteista luopuminen on jotenkin ihanan raikastavaa.

P1019332.JPG

P1019344.JPG

P1019335.JPG

Meidän pihalla asuu paljon söpöjä eläimiä. Illan tullen pari pupua tulee nukkumaan meidän pihalle ja orava hyppii puusta toiseen. Hakee välillä omppuja ja relaa puun oksalla tyytyväisenä.

P1019794.JPG

Tänään on elokuvapäivä, mutta sitä ennen lähden tuonne aurinkoon. Vaahteranlehtiä on tippunut kauniisti nurmikolle, niitä siis haravoimaan.

Ihanaa syksyistä sunnuntaita!

Kommentit (12)
  1. Hei,

    miten tuo silmien meikkaaminen ensin helpottaa meikkaamista?

    Kiitti kauniista blogista muuten 🙂

    1. Mulla ainakin värisee silmämeikkiä (kuten luomiväriä) meikatessa poskipäille ja käden osuvat kasvoihin silmämeikkiä tehdessä. Kun kasvoja ei ole vielä meikattu, niin kaiken sutun saa pyyhittyä pois ja meikistä tulee siistimpi.

  2. ….voihan automaattinen arvauskone, ei tietenkään Prahasta vaan oravasta!

    1. Hih, noi ehdottaa välillä niin random-juttuja. Mun täytyy välittää kehut mun miehelle, hän kuvasi Oravan. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *