Tyttöjen viikonloppu Naantalin Kylpylässä

Yhteistyössä Naantali Spa

Viikonloppu starttasi kello 11, kun nappasin Charin kyytiin. Mona ja Maj liittyivät seuraamme ja huristimme pikaisesti Aveliaan. Halusin ehdottomasti esitellä myymälän ulkopaikkakuntalaisille ystävilleni. Liike on yhtä kuin ystäväni Charin tyyli, arvasin että tämä neiti rakastuu Aveliaan.

PB290071-tile.jpg

Sisustuspyrähdyksen jälkeen suunnistin tyttöjeni kanssa kohti Naantali Spa:ta, muutaman mutkan kautta löysimme Kylpylän ja huokaisimme ihastuksesta. Meillä kaikilla oli rankka viikko ja irtiotto arkihuolista teki niin hyvää!

P8300196.JPG

Aulassa meitä oli vastassa suloinen ravintolapäällikkö, joka opasti meidät residenssiimme – erilliseen rakennukseen merenrannalle. Meidän huoneistostamme löytyi kaksi makuuhuonetta, kylppärit, olohuone, avokeittiö ja suuri parveke, josta avautui näkymät merelle. Kaunista!

PB300258.JPG

Pienen stopin jälkeen suuntasimme innolla kasvo-ja käsihoitoihin Kylpylässä toimivaan kauneuskeskus Bellezzaan. Minä ja Char nautimme puolen tunnin kasvohoidosta, Mona ja Maj höpöttelivät iloisina käsihoidon merkeissä.

PB290149-tile.jpg

Totaalisen rentoutuneena kipitimme merenrantaan, minulla oli idiksenä ottaa taiteellisia kuvia Maj:sta, mutta koko kuvio meni nauramisen puolelle.

PB290187.JPG

PB290205.JPG

Saavuimme ”ranta-asuntoomme” ja poksautimme skumpan auki meikkisiveltimien keskellä. En muista koska olen viimeksi laittautunut tyttöjen kanssa rennosti ilman kiirettä – siitä on aikaa! Kuuntelimme musiikkia ja olimme hetken rauhassa ennen Shampanja Tasting:ia ja illallista Thai Gardenissa.

PB290240.JPG

PB300255-tile.jpg

Naantali Spa:n Viinikabinetissa vastassa oli sommelier, joka alkuun kertoi tilasta, juomista ja vastaili lukuisiin kysymyksiimme, kuten:  -”kuuluuko shampanjaa purskutella suussa” -”ei kuulu, eikä kannata!” Kokeilkaa vaikka; shampanja ikään kuin ”räjähtää” suussa, eikä se maistu hyvältä. Maistelimme oikeaoppisesti yhteensä kolmea eri shampanjaa, joista jokainen oli vähän erilainen.

image.jpg

samppanjatasting5.jpg

image.jpg

Tiesittekö, että Naantalin Kylpylästä löytyy taivaallinen thaimaalainen ravintola Thai Garden! Minä en vanhana turkulaisenakaan tiennyt sen suuresta suosiosta ennen tätä reissua. Me nautimme maistelumenun ja ruoan kanssa joimme Naantali Spa:n omaa viiniä.

image.jpg

Sydämellisen oloinen keittiömestari Manat tuli tervehtimään meitä ja kertomaan menusta. Voisin hehkuttaa tätä suloista kaveria vaikka kuinka, hän oli niin symppis ja loistavaakin loistavampi palkittu kokki. Tarina kertoo, että Manit kutsuttiin Naantalin Kylpylään vuonna 2005 pitämään Aasian teemaviikkoja, suuren suosion jälkeen Kylpylä päätti perustaa Thai Gardenin, joka edelleen on asiakkaiden suuressa suosiossa.

Huomattiin, että Naantali Spa:n henkilökunta on erityisen tiivis ja lämminhenkinen porukka. Ihanaa, kun vielä nykypäivänä löytyy näinkin suuri ja oma työyhteisö. Työntekijät olivat silmiin nähden tyytyväisiä siihen mitä tekevät! Kylpylästä löytyy oma leipomo, oma siivouspalvelu, oma mainostoimisto jne. Kauneushoitomme teki Bellezza – Suomen suurin kauneushoitola, joka työllistää 16 vakituista työntekijää.

PB290231.JPG

Me vanhukset olimme jo kympiltä valmiita sänkyyn. Maha täynnä ja mieli levollinen, suuren naurukohtauksen jälkeen nukahdimme kuin tukit ja olimme aamulla skarppina, kun huoneeseemme tuotiin runsas aamupala.

PB300303.JPG

PB300267.JPG

Meikittömät tyttöni vielä lähtötunnelmissa:

PB300284-tile.jpg

Tässä me ollaan (ilman Monaa) kauniin Jasmiinan seurassa, joka ystävällisesti järjesteli meille ihanan tyttöjen viikonlopun yhteistyössä Naantali Spa:n kanssa, suuri kiitos!

naantali1.jpg

Lepo, kaverit, irtiotto arjesta on kyllä ihmiselle ensiarvoisen tärkeää. Reissuun on ihanaa lähteä, jonka jälkeen kotiin on taas maailman parasta palata.

Kommentit (2)
  1. Trenssi päällä hienolla naisella joulukuussa?

    1. Mä pukeudun aina fiiliksen ja vallitsevan ilman mukaan, en joulukuun tai minkään muunkaan kuun mukaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *