Tyylikkäitä hotellisuosituksia Pariisissa

Coco Sweet Dreams

Nyt viimein ennätin listaamaan näitä hotelleja. Tätä listaa olisin tarvinnut itsekin aikoinaan, kun etsin inspiroivia hotskuja.

En tietenkään ole vierallut näistä kuin Amastan Paris -hotellissa, mutta paikallinen ystäväni vinkkasi nämä minulle. Luotan häneen makuunsa sataprosenttisesti, sillä hän työskentelee designin ja taiteen parissa päivät pitkät sekä omaa viehättävän tyylin.

Minun tähän asti lempparein on tosiaan tuo Amastan Paris, eikä sen jälkeen oikein mikään ole vetänyt vertoja. Tiedättekö, kun koko hotelli oli loppuun saakka mietitty. Näytti siltä, että henkilökuntakin oli valikoitu ja koulutettu olemaan tietynlaisia. Rentoja, super-mukavia ja aina valmiita auttamaan. Lomani paras hetki oli, kun astelin huoneeseeni, tilasin lasin kylmää valkoviiniä ja komea mies pitkät hiukset ponihännällä toi lasini kohteliaasti huoneeseeni.

Milla ˆˆ

Joka aamupäivä kävelin alabaariin ja tilasin hotellini söpöltä baarimikolta lasin viiniä ja juttelin niitä näitä. Kerroin paljon suomesta ja hän lukuisista reppureissumatkoistaan. 

Tässä vielä listaa niistä muista design-hotelleista:

 Toivottavasti te onnekkaat pääsette noissa käymään. <3  Ihanaa viikonloppua! Olkaa ja nauttikaa, kuin hotelleissa konsanaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko itse pistänyt merkille, että käytät todella paljon alkoholia? Ei taida päivääkään kulua ilman ainakaan yhtä lasillista?

Coco
Coco Sweet Dreams

Oho, saako täällä sellaisen kuvan, että alkoholia kuluisi paljon? En missään nimessä halua antaa sellaista kuvaa, kannatan vastuullista ja fiksua alkoholin käyttöä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen blogiasi lukenut nyt vasta noin vuoden verran. En todellakaan tiedä, onko asia ollut aina näin, mutta tämän vuoden aikana sinusta on kyllä vahvasti välittynyt kuva "tissuttelijasta". Siis että viiniä kuluu kun on saatu siivottua, kun lapset ovat menneet nukkumaan, kun on aika rentoutua, kun tavataan ystäviä, kun on aika "palkita itseään" jne. Ehkä minä sitten vaikutan kukkahattutädiltä, mutta valitettavasti alkoholinkäyttösi ei blogisi perusteella vaikuta vastuulliselta ja fiksulta (aloitit Pariisissa aamusi viinilasillisella ja baarimikon kanssa henkeviä keskustellen...), vaan alkoholinkäyttösi vaikuttaa kaappijuoppoudelta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Muistelen, että olen kirjoittanut, että palkitsen itseni lämpimällä suihkulla siivouspäivän jälkeen. Tai lasten mentyä nukkumaan kirjoittelen blogia, siitäkin olen maininnut. 

Arvostan suuresti ravintolakulttuuria, lähden oikein mielelläni kerran viikossa ulos syömään. Lapset mukana tai ei niin otan mielelläni ruoan kanssa pienen lasin viiniä. Esimerkiksi sellaista esimerkkiä haluan antaa.

Ja lomalla on todellakin ok tehdä mitä huvittaa. <3

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan varmasti näinkin. Harvoin alkoholisti mitään myöntääkään, valitettavasti.

Mutta itsesi ja ennen kaikkea lastesi takia toivon, että kuitenkin mietit tätä asiaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Lupaan miettiä. Mietithän sinäkin Vierailija, miten kommentoit netissä nimettömänä toiselle, sinulle täysin tuntemattomalle ihmiselle.

 

Tippa (Ei varmistettu)

Itse en ole lainkaan saanut blogistasi sellaista kuvaa, että käyttäisit tavattoman paljon alkoholia, ja mielestäni "vierailijan" kommentit ovat olleet kummallisia tätä taustaa vasten. Kuitenkin nyt vähän särähti korvaan tuo lomalla saa tehdä mitä vain. Alkoholi on riippuvuutta aiheuttava aine, eikä sitä kannata lomallakaan käyttää humalahakuisesti tai pitkin päivää tissutellen. En siis väitä sinun tekevän näin, vaan toivon, ettei edes vahingossa (uudelleen-)normalisoitaisi humalahakuista juomista. Sivistynyt alkoholinkäyttö ja omien rajojensa tunteminen(jota edelleen oletan sinun harjoittavan) on hieno taito.

IMS (Ei varmistettu)

Hah, jos minun instani mukaan tekee vastaavan analyysin, minäkin olen juoppo. Tosiasissa ostan itselleni toisinaan pieniä viinipulloja (tai 0,375 l). Jälkimmäisestä juon lasillisen, loppupullollisesta lorautan ruokaan seuraavana päivänä ja sitä seuraavana loput menee viemäriin.
Luulen, ettei kaappijuoppo esittele juomistaan somessa; hänhän peittelee juomistaan kaikissa sosiaalisissa tilanteissa.
Minulle ei ole tullut mieleenkään että tämän blogin kirjoittaja olisi alkoholisti tai että edes käyttäisi alkoholia paljon.
Hän käyttää alkoholia silloin tällöin. Arkisin liha-makaronilaatikkoa tuskin tulee kuvattua someen, vaikkakin yhtä arvokas tilanne onkin.

Bimboko? (Ei varmistettu)

Nii-ih. Ja 13.1. oli instassa viinilasi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ja hieno viinilasi olikin. :)

-kata- (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä!
Samanlaisia vinkkejä kaipaisin esim. Lontooseen.. ja muihinkin kaupunkeihin Euroopan alueella.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tälläinen suomenkielinen sivusto, johon on listattu liuta design-hotelleja, sellaista kaipaisin.

Varmaan bimbo sitten.. (Ei varmistettu)

Mistä tällaisia ihmisiä oikein tulee, joille yksi viinilasi silloin tällöin on varma merkki alkoholismista. Aikamoista hurskastelua. Tuskin olet Vierailija ihan tosissaan huolissasi Hennan tai Hennan perheen hyvinvoinnista. Ei voi kuin ihmetellä.

saarah
visual diary

En voi käsittää tätä tosi monen suomalaisen tapaa kauhistella sitä, jos ihminen juo lasillisen viiniä joka päivä. Veikkaisin että se on kuitenkin terveellisempää kun vetää ne perinteiset kännit viikonloppuna (jota sit taas ei juurikaan kauhistella). Itse juon lasillisen viiniä vähintään joka toinen päivä ja se ei todellakaan ole mikään merkki alkoholismista, hohhoijaa. 

Muutenkaan ventovieraan ihmisen viinilasikuviin puuttuminen osoittaa mun mielestä lähinnä tyhmyyttä, kateutta, ilkeyttä ja oman elämän puutetta. 

Jannekk (Ei varmistettu)

Pienten lasten äidin ei ole sopivaa juoda alkoholia edes viikottain. Ja tämä ei ole moralisointia vaan raaka fakta. Homma lähtee helposti lapasesta.

saarah
visual diary

Onko sulla jotain tilastoa tän "raa ´an faktan" takana? Ovatko pienten lasten äidit jollain tapaa riskiryhmä alkoholisoitumisessa? Koskeeko tämä vaan pienten lasten äitejä vai myös isejä? 

pöpelikössä
Pöpelikössä

Ahhh tähän ja sun aiemmalle kommentille kans <3 En tätä bloggaajaa tai hänen aiempia postauksiaan saati viinilasihistoriaansa tunne, mutta pakko työntää nokkansa tähän alkoholikeskusteluun.

Suomalainen juomiskulttuuri ja äiti vs. isä (tai miksei nainen vs. mies) provosoi eniten kommentoimaan...eli vastakysymyksenä/väitteenä kauhistelijoille heitän, että onks muuten vaan vaikka sitten keskellä päivää nautittu valkoviini/punaviinilasillinen paheksuttavampaa kuin joka iltainen saunakalja?

Edit (Ei varmistettu)

Entä pienten lasten isien?

Eveliina26 (Ei varmistettu)

No voi tsiisus. Taitaa unohtua että blogin perusteella ei ylipäätäänkään voi päätellä mitään ihmisen normaalista arjesta. Toisekseen viiniä voi juoda vaikka lasillisen päivässä sen olematta mikään ongelma. Eipä kyllä olis ikinä tuommonen tullu mieleen, ja olen seurannut blogia monen monta vuotta. Henna on ihana! :)

riik
3h+kasvimaa

Mun havaintojen mukaan homma lähtee lapasesta yleensä ihan jollain muulla kuin pienten lasten äideillä. Jos siis haluaa vetää yleistyksiä. Olisin ehkä eniten huolissani opiskelijoista tai eronneista perheenisistä.

Tippa (Ei varmistettu)

Kyllä kuka tahansa voi alkoholisoitua, mutta joo emme me pienten lasten äidit taida pahin riskiryhmä olla. Hennan blogissa esiintynyt juominen on minusta hyvin maltillista. Omassa lähipiirissään voisi kukin pyrkiä auttamaan niitä, joilla näyttää menevän huonosti tai olevan rankkaa, bloggareiden aiheeton syyttely milloin syömishäiriöstä milloin alkoholiongelmasta ei auta ketään, ja saattaa olla monellakin tavalla haitallista.

Hipsu (Ei varmistettu)

Jos ei naurattaisi niin varmaan itkettäisi nämä alkoholikommentit. Alkoholistiperheessä kasvaneena tiedän, että jos alkoholista tehdään mörkö, se sitä enemmän houkuttaa puoleensa. Itse saatan ottaa lasin viiniä lounaalla ja toisen illallisella. Menee aikoja etten muista juoda kuin vettä (ja liikaa cokista). Lasten on tosi tärkeä nähdä ettei alkoholi ole mikään ihmeellinen numero. Juuri kuten bloggaaja kirjoitti.

Walssy (Ei varmistettu)

Tämä on just se Suomen juomakulttuurin ongelma! Ei ole normaalia juoda lasi tai kaksi ruuan kanssa viiniä. Tai vaikka ottaa lasi viiniä illalla kun lapset ovat nukahtaneet. Ainoa vaihtoehto on vetää kossukännit lauantaina ja mennä sen jälkeen rähisemään läheisille. Ja jos otat sen lasin viiniä, niin lopputulos on mukamas aina se kossukänni. Ei voi juoda vain lasillista viiniä, koska alkoholi kuuluu suomalaiseen juhlaan ja suomalaisissa juhlissa ollaan kännissä. Voi kun tässä olisi niin muuttumisen paikka! Lasi viiniä iltaisin ei tee kenestäkään alkoholistia. Hyvänen aika, meillä on puoli Eurooppaa alkoholisteja, jos näin ajatellaan. Entäs Britit ja heidän pubikulttuurinsa? Niin, aivan.

pöpelikössä
Pöpelikössä

No just näin. Jos otat joka päivä lasin viiniä tai vaikka sen oluttuopin niin hui kauheeta saatana. Mut jos vedät sen seitsemän alkoholiannosta kerralla viikonloppuna nii nou hätä, ihan normi. Huoh. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilmeisesti viinin siis nimenomaan viinin juominen on jotenkin hienompaa ja hyväksyttävämpää kuin vastaavan oluen juominen ? Ainakin saa kivoja kuvia, joissa ollaan niin chic.

saarah
visual diary

Hyvä kuvaaja saa chic kuvia kyllä myös vaikka kossusta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Napuen suosion myötä on muuten ollut paljon chic kuvia myös ihan GT:stä, ja onhan noita olutkuviakin. Aika paljon saa silti vetää mutkia suoraksi että yhdestä alkoholiannoksesta otetun kuvan julkaisemisesta päästään siihen että ollaan koko ajan pienessä kännissä.

Kommentoi