Tyylikkäitä hotellisuosituksia Pariisissa

Nyt viimein ennätin listaamaan näitä hotelleja. Tätä listaa olisin tarvinnut itsekin aikoinaan, kun etsin inspiroivia hotskuja.

En tietenkään ole vierallut näistä kuin Amastan Paris -hotellissa, mutta paikallinen ystäväni vinkkasi nämä minulle. Luotan häneen makuunsa sataprosenttisesti, sillä hän työskentelee designin ja taiteen parissa päivät pitkät sekä omaa viehättävän tyylin.

IMG_8865.JPG

Minun tähän asti lempparein on tosiaan tuo Amastan Paris, eikä sen jälkeen oikein mikään ole vetänyt vertoja. Tiedättekö, kun koko hotelli oli loppuun saakka mietitty. Näytti siltä, että henkilökuntakin oli valikoitu ja koulutettu olemaan tietynlaisia. Rentoja, super-mukavia ja aina valmiita auttamaan. Lomani paras hetki oli, kun astelin huoneeseeni, tilasin lasin kylmää valkoviiniä ja komea mies pitkät hiukset ponihännällä toi lasini kohteliaasti huoneeseeni.

IMG_9072.JPG

IMG_9118.JPG

Milla ˆˆ

IMG_9120.JPG

IMG_9126.JPG

IMG_9131.JPG

Joka aamupäivä kävelin alabaariin ja tilasin hotellini söpöltä baarimikolta lasin viiniä ja juttelin niitä näitä. Kerroin paljon suomesta ja hän lukuisista reppureissumatkoistaan. 

Tässä vielä listaa niistä muista design-hotelleista:

 Toivottavasti te onnekkaat pääsette noissa käymään. <3  Ihanaa viikonloppua! Olkaa ja nauttikaa, kuin hotelleissa konsanaan.

Kommentit (27)
 1. Ilmeisesti viinin siis nimenomaan viinin juominen on jotenkin hienompaa ja hyväksyttävämpää kuin vastaavan oluen juominen ? Ainakin saa kivoja kuvia, joissa ollaan niin chic.

  1. Hyvä kuvaaja saa chic kuvia kyllä myös vaikka kossusta 😀

  2. Napuen suosion myötä on muuten ollut paljon chic kuvia myös ihan GT:stä, ja onhan noita olutkuviakin. Aika paljon saa silti vetää mutkia suoraksi että yhdestä alkoholiannoksesta otetun kuvan julkaisemisesta päästään siihen että ollaan koko ajan pienessä kännissä.

 2. Jos ei naurattaisi niin varmaan itkettäisi nämä alkoholikommentit. Alkoholistiperheessä kasvaneena tiedän, että jos alkoholista tehdään mörkö, se sitä enemmän houkuttaa puoleensa. Itse saatan ottaa lasin viiniä lounaalla ja toisen illallisella. Menee aikoja etten muista juoda kuin vettä (ja liikaa cokista). Lasten on tosi tärkeä nähdä ettei alkoholi ole mikään ihmeellinen numero. Juuri kuten bloggaaja kirjoitti.

  1. Tämä on just se Suomen juomakulttuurin ongelma! Ei ole normaalia juoda lasi tai kaksi ruuan kanssa viiniä. Tai vaikka ottaa lasi viiniä illalla kun lapset ovat nukahtaneet. Ainoa vaihtoehto on vetää kossukännit lauantaina ja mennä sen jälkeen rähisemään läheisille. Ja jos otat sen lasin viiniä, niin lopputulos on mukamas aina se kossukänni. Ei voi juoda vain lasillista viiniä, koska alkoholi kuuluu suomalaiseen juhlaan ja suomalaisissa juhlissa ollaan kännissä. Voi kun tässä olisi niin muuttumisen paikka! Lasi viiniä iltaisin ei tee kenestäkään alkoholistia. Hyvänen aika, meillä on puoli Eurooppaa alkoholisteja, jos näin ajatellaan. Entäs Britit ja heidän pubikulttuurinsa? Niin, aivan.

   1. No just näin. Jos otat joka päivä lasin viiniä tai vaikka sen oluttuopin niin hui kauheeta saatana. Mut jos vedät sen seitsemän alkoholiannosta kerralla viikonloppuna nii nou hätä, ihan normi. Huoh. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *