Uudella ruokailutilalla

Coco Sweet Dreams

Eilen tanssittiin häitä ja tänään melkoisen aamuisen kooman jälkeen olen saanut jostain rutkasti energiaa ja olen siivonnut pienen kaupunkikodin lattiasta kattoon.

Nappasin samaan hengenvetoon kuvia uudesta ruokapöydästä, joka olikin ensimmäinen ostokseni tähän kotiin. Pöytä on italialaisen Magis -merkin Officina Fratino pöytä ja painaa kuin synti. Pöytälevy on carrara marmoria, jonka kanssa muuten saa olla tarkkana, pinta on vähän herkkä erilaisille tahroille ja marmorin pinta näyttää imaisevan kaiken itseensä, täytyykin tsiikailla onko marmorille jotain hoitoainetta. Pöydän jalkaosa on jykevää takorautaa, joten tämä pöytää kestää vaikka mitä!

Nyt etsinnässä on valaisin pöydän yläpuolelle, muutama minulla on jo mielessä, mutta kuulisin mielelläni mitä ehdotuksia teillä olisi valaisimen suhteen.

Kommentit

hanna kovanen

Aiiivan täydellinen! Decor on kyllä täysi kymppi x

Coco
Coco Sweet Dreams

Thaaaaanks gurl! <3

Poletti (Ei varmistettu)

Tuo pöytä on niin kaunis! Silmään pistää tosin tuo taustalla oleva puolipaneeli. Annatko sen olla noin vain onko sille jotain suunnitelmia?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä se on tosi kiva ja sopii tähän puutaloon täydellisesti. Tila on korkea ja harmaa värinä miellyttävä. Eli en tee mitään. Taulua toki suunnittelin seinälle. :)

fffff85 (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/comment/reply/257965/923917

Hei! Millä harmaan sävyllä puolipaneeli on maalattu? Väri miellyttää, kun kuistin maalaukseen yrittänyt löytää mieleistä maalia.

Ninannen (Ei varmistettu)

Todella kaunis pöytä ja ihanan valoisa tila. Mikä pöydän korkeus on? Se näyttää kuvissa jotenkin korkealta suhteessa tuoleihin; kuinka hyvä on istua pidempään pöydän ääressä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos. Pöytä on mielestäni ihan perus... ehkä se näyttää vain kuvissa korkealta suhteessa tuoleihin, mutta ei mitään probleemaa istumisessa pöydän ääressä.

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana pöytä! Mistä ostit/tilasit? Harkitsen meille saman merkkistä mutta pyöreää pöytää mutta en ole löytänyt nettikauppaa joka toimittaisi tuota. Miten on muuten marmoripinta kestänyt lapsiperheessä?

Kommentoi