Uudella ruokailutilalla

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Eilen tanssittiin häitä ja tänään melkoisen aamuisen kooman jälkeen olen saanut jostain rutkasti energiaa ja olen siivonnut pienen kaupunkikodin lattiasta kattoon.

Nappasin samaan hengenvetoon kuvia uudesta ruokapöydästä, joka olikin ensimmäinen ostokseni tähän kotiin. Pöytä on italialaisen Magis -merkin Officina Fratino pöytä ja painaa kuin synti. Pöytälevy on carrara marmoria, jonka kanssa muuten saa olla tarkkana, pinta on vähän herkkä erilaisille tahroille ja marmorin pinta näyttää imaisevan kaiken itseensä, täytyykin tsiikailla onko marmorille jotain hoitoainetta. Pöydän jalkaosa on jykevää takorautaa, joten tämä pöytää kestää vaikka mitä!

Nyt etsinnässä on valaisin pöydän yläpuolelle, muutama minulla on jo mielessä, mutta kuulisin mielelläni mitä ehdotuksia teillä olisi valaisimen suhteen.

Kommentit (8)
  1. ihana pöytä! Mistä ostit/tilasit? Harkitsen meille saman merkkistä mutta pyöreää pöytää mutta en ole löytänyt nettikauppaa joka toimittaisi tuota. Miten on muuten marmoripinta kestänyt lapsiperheessä?

  2. Todella kaunis pöytä ja ihanan valoisa tila. Mikä pöydän korkeus on? Se näyttää kuvissa jotenkin korkealta suhteessa tuoleihin; kuinka hyvä on istua pidempään pöydän ääressä?

    1. Kiitos. Pöytä on mielestäni ihan perus… ehkä se näyttää vain kuvissa korkealta suhteessa tuoleihin, mutta ei mitään probleemaa istumisessa pöydän ääressä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *