Uudet hiukset!!!

vscocam_1389528481.350660-tile.jpg

 

Hyytävän ihanaa iltaa!

Lunta on saatu ja valo on tullut kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Pääni on levännyt ja hiukset ovat uudet, aika kivaa! Jännitti pituus, mutta se on juuri oikea. Onneksi en arastellut vaan annettiin mennä vaan.  Hiuksia ei paljoa ohennettu, vaan leikattiin aika särmästi. Takaa vähän muotoiltiin, mutta sivuilta jätettiin aika tasaiseksi. Lupaan ottaa vielä parempaa kuvaa!

Taisin pitää pientä minilomaa koko viikonlopun. Saimme isosiskoni kanssa idiksen siskojen viikonlopusta ja majailimme vanhempien luona lepäämässä ja saunomassa. Käytiin jopa neljä kertaa lumihangessa ja hihiteltiin ajatukselle, että mitä jos jäis lukkojen taakse ulos hankeen minipyyhkeen kera. Syötiin terveellisesti, käveltiin kilometritolkulla maaseudun miniteitä ja hengiteltiin rauhassa raitista ilmaa. Aurinkokin alkoi paistamaan.

Ihmeellisen freesi fiilis näissä uusissa hiuksissa, hyvä aloittaa uusi viikko!

/coat from Zara, shirt from Acne, cropped jeans from H&M, sneakers from Isabel Marant and sunnies from Stella McCartney. Check my new hair, uh!

 

Kommentit (23)
  1. Moikka 🙂
    Mulle tuli mieleen sun uudesta lookista venäläinen mallikaunotar Lena Perminova. Olet rohkea!

    -MT-

  2. Olenko ainoa, jonka mielestä naisellisuus lähti hiuksien myötä. Sellainen Riittä Väisäs-tyli olisi sopinut sinulle paremmin.

    1. Riitta Väisäs tyyli sit seuraavaksi. Siitä vois tulla ihan mielenkiintoinen. 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *