Uudet lasit?

Kaupallinen yhteistyö: Silmäasema

Vierailin Silmäasemalla tyylikonsultin kera tutustumassa Marimekon-kehysmallistoon. Sainkin aivan loistavia vinkkejä kehysten valintaan. Olen usein valinnut itselleni aika jykevät lasit, kun taas silmäni tulevat paljon paremmin esille vähän suuremmista ja siroista malleista, minun kuulema kannattaa valita ehdottomasti jälkimmäinen kehysmalli. 

image.jpg

 

image_30.jpg

 

image.jpg

Tässä muutama vinkki lasien valintaan:

 • Oman värimaailman tuntemus helpottaa kehyksen värin valintaa. Väri kannattaa valita sen mukaan mikä parhaiten tukee omaa väritystä.

 • Tyylillisesti kehyksiä löytyy joka lähtöön. Kehyksen tulee tuntua omalta ja omaan olemukseen sopivalta.

 • Kannattaa muistaa, että hengetön kehys vaatii parikseen myös meikatut silmät. Voimakkaampilinjaisella muovikehyksellä saa helposti ”ilmettä”.

 • Kehysten valinnassa tulee aina ottaa huomioon käyttötarve (esim. työ/ vapaa-aika) ja mahdolliset linssien tuomat vaatimukset (esim. suuret voimakkuudet).

 • Kehyksen tulee olla oikeankokoinen. Kehys ei saa maata poskilla eikä sen tule puristaa mistään. Myös nenäkappaleen kohdalla tulee olla tarkka sen istuvuudesta. 

Marimekon mallisto on ihanan laaja ja laseja löytyy jokaiselta Silmäasemalta. Ajattoman tyylikkaitä kehyksiä on yhteensä 28 mistä valita ja loppuvuonna 2015 mallisto täydentyy vielä superhienoilla aurinkolaseilla. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää Silmäaseman tyylioppaita, heiltä saa rehellisen mielipiteen ja kullan kalliita vinkkejä kehysten valintaan. Tiesittekö, että nykyään laseihin saa valittua myös BlueControl -ominaisuuden, joka auttaa ennaltaehkäisemään sinisen valon aiheuttamia oireita, mitä tulee kännyköistä, tietsikoista, telkusta ja niin edelleen. Sininen valo ärsyttää silmiä ja voi aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä ja unettomuutta. Näkö kannattaa käydä tarkistuttamassa riittävän usein ja kehyksiä vaihtamalla saa luotua erilaisia tyylejä, siitä pidän eniten silmälaseissa. 

Olin pitkään kahden vaiheilla valintani kanssa. Mitäs veikkaatte… valitsinko Tiinan vai Vuokon? 🙂 Saan arpoa yhdelle teistä 100 euron lahjakortin Silmäasemalle, joten kertokaa kumpi kehyksistä on teidän suosikkinne, niin olette mukana kisassa! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 11.10.2015 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

Kommentit (159)
 1. Veikkaan että valitsit Vuokon!
  Molemmat sopivat kyllä hienosti.
  Itse valitsisin Tiinan, vahvoihin pluslaseihin pakko ottaa aika voimakas kehys.
  Iloista loppuvuotta!

 2. Vuokko! Oli tosi hyvän näköset!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *