Uudet tuolit

Coco Sweet Dreams

Tiedättekös. Elämä täällä on mennyt pikajunan vauhtia eteenpäin. Paljon on tapahtunut, enkä edes tiedä mistä aloittaisin jos nyt alusta kertoisin.

Siispä jätän nyt kertomatta ja esittelen sen sijaan uudet tuolit, jotka löysin yllättäen. Nahkaa ja metallia, italialaista designia, jota aina vaan  ihailen. Vähäeleistä, ei mitään liikaa, ei mitään turhaa. Kannattaa säännöllisesti tsekata 2nd hand nettikauppojen valikoimaa Suomessa. Vaikka itse tuote olisikin aika kaukana, niin toimitus onnistuu muutamalla kympillä. Näiden tuolien toimitus Järvenpäästä Turkuun maksoi matkahuollon kautta 35 €.  Ja sisustuksesta tulee paljon mielenkiintoisempi, kun hankit sinne jotain vanhaa. Älä myöskään pidä mitään kiirettä sisustushankintojen kanssa, tyhjää tilaa sietää katsoa kunnes löytää sinne sen täydellisen huonekalun. Säästyy sitä rahaakin siinä odotellessa, tuumi Henna. 


/Matteograssi chairs I met and liked

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi,

Laitoin sulle kahteen kertaan mailia Isabel Marantin tennareista mutta en ole saanut vastausta joten mietin että onkohan sähköpostit menneet vahingossa roskapostiin tms? Jokatapauksessa, jos kengät ovat vielä vapaana niin olisin kiinnostunut!

Todella kauniit tuolit muuten :)

Terveisin Katri

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka Katri,

Toivottavasti vastaukseni saapui nyt perillä. :) Olen ollut poissa sähköpostien ääreltä koko viikonlopun. 

Kiitos, minäkin diggailen. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

Mitä 2nd hand nettikauppoja suosittelet?

Coco
Coco Sweet Dreams

En osaa suositella mitään, mutta kannattaa vaan suoraan laittaa googleen hakua ja selata valikoimaa. Nämä tuolit löysin Decohuone -nimiseltä yritykseltä ja kaupat onnistuivat muitta mutkitta.

Kay (Ei varmistettu)

Henna,
your chairs look like Mart Stam Cantilever chair designed at the Bauhaus in 1926. Thonet produced the chair originally, I believe. There are many lower-priced copies available (from a multitude of manufacturers and distributors) that are virtually identical to the original. I wonder what is the case with Mateograssi.

Regards

Coco
Coco Sweet Dreams

Hi Kay,

I'm not sure what's the case with Matteograssi... they look quite old because the leather is well patinated... Let's say I'm pretty sure that they are orginally Matteograssi chairs. ;) 

I googled and I think Mart Stam Cantilever chairs are slightly narrower than Matteograssi chairs... but like you said, looks very similar!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä! Mikä nostalgia: Tismalleen samannäköiset tuolit oli mun lapsuudenkodin olohuoneessa noin 20 vuotta sitten.. Ison lasisen ruokapöydän ääressä :)
Nita

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihanaa! Näitä on näköjäns ollut monen kotona joskus... kaverini sanoi samaa.

Tiia R. (Ei varmistettu)

Tuolit ovat Marcel Breuerin tai siis tässä tapauksessa luulen, että ovat kopiot. Näitä oli myynnissä 80-luvulla monissa ns. halpis-huonekalukaupoissa. En sano tätä pahalla.
Sopivat kauniisti itämaisen maton kanssa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin tykkään tuoleista kovin. Matteograssi -merkki on painettu tuoleihin ja ovat italiasta, muuta en osaa sanoa. :/

Poletti (Ei varmistettu)

Matteograssin vai Marcel Breuerin tuolit, mistä ne erottaa? Molemmat näyttävät samalle, kovin ovat molemmat tyylikkään näköisiä tuoleja. Onko eroavaisuus istuinosan reunan metalliputken pääty (toisessa pyöreän mallinen ja toisessa tasainen) ja alhaalla oleva nahkaremmi? Jos on, niin annan ääneni Matteograssille. :-)

Sinänsä mielenkiintoista, että molemmat ovat selkeästi design-tuotteita, mutta miten voi olla kaksi noin saman näköistä tuolia. Suunnitteliko toinen toiselle vai mikä on homman nimi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Samaa mietin minäkin. :D Mun täytyy perehtyä tähän ja selvitellä enemmän.

I M S (Ei varmistettu)

Tarvitseeko? Jos on tyytyväinen lopputulokseen/ostokseen.

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi

Mulla oli tuollainen tuoli, mutta muutettuamme tähän taloon mies vaati että se hävitetään. Harmittaa edelleen.

Coco
Coco Sweet Dreams

voi hitsi! Ehkä vastaava tulisi vielä joskus eteen. <3

Syysmielellä

Ihanat!

Voisin melkein laittaa pääni pantiksi, että lapsuudenkodissani ysärin alussa oli samanlaiset mustana.

Piia/Aurinkokujalla (Ei varmistettu) http://www/Aurinkokujalla.blogpot.com

Todella kauniit tuolit. Luulen että olen sun blogissa eka kertaa ja ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle + osallistu arvontaan.

Kommentoi