Uudet tuolit

image.jpeg

Tiedättekös. Elämä täällä on mennyt pikajunan vauhtia eteenpäin. Paljon on tapahtunut, enkä edes tiedä mistä aloittaisin jos nyt alusta kertoisin.

Siispä jätän nyt kertomatta ja esittelen sen sijaan uudet tuolit, jotka löysin yllättäen. Nahkaa ja metallia, italialaista designia, jota aina vaan  ihailen. Vähäeleistä, ei mitään liikaa, ei mitään turhaa. Kannattaa säännöllisesti tsekata 2nd hand nettikauppojen valikoimaa Suomessa. Vaikka itse tuote olisikin aika kaukana, niin toimitus onnistuu muutamalla kympillä. Näiden tuolien toimitus Järvenpäästä Turkuun maksoi matkahuollon kautta 35 €.  Ja sisustuksesta tulee paljon mielenkiintoisempi, kun hankit sinne jotain vanhaa. Älä myöskään pidä mitään kiirettä sisustushankintojen kanssa, tyhjää tilaa sietää katsoa kunnes löytää sinne sen täydellisen huonekalun. Säästyy sitä rahaakin siinä odotellessa, tuumi Henna. 

image.jpegimage.jpeg

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

/Matteograssi chairs I met and liked

Kommentit (18)
  1. Hei Henna!

    Ostin tänään käytettynä samat tuolit. Olisiko sinulla antaa vinkkiä siitä, miten valkoista nahkaa saisi puhdistettua ja huollettua?

  2. Piia/Aurinkokujalla
    26.4.2016, 16:05

    Todella kauniit tuolit. Luulen että olen sun blogissa eka kertaa ja ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle + osallistu arvontaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *