Uusi elämä ja viime viikot kuvina

Sisälläni on kasvanut hyvää vauhtia pieni ihminen. Pieni salamatkustaja on ollut jo monessa tilanteessa mukana, nyt tätä salaisuutta on turha enää piilotella sillä se on jo kovin näkyvä. Kiitos vielä lukuisista onnitteluista, joita sain instagramin puolella! Hauskaa tässä kaikessa on ollut myös se, että isosiskoni on ollut samassa siunatussa tilassa, nyt jo pienen ihanan pojan tuore äiti.

Poikani ja tyttäreni odottavat jo kovin, että näkisivät pikkusisko(puolen) ja varsinkin tyttäreni seuraa tiiviisti mahani kasvamista ja vauvan liikkeitä mahan läpi. Vauva harjoittelee jo pontevasti liikkeitään ja valmistelee eloaan ulkomaailmassa. Mieheni on esikoisestaan superinnoissaan, samoiten tulevat isovanhemmat, pienokainen on heillekin ensimmäinen lapsenlapsi. Sanomattakin on selvää, että me kaikki olemme hänestä niin onnellisia ja onnekkaita.

Ihana nähdä millaista on sitten elo pienen vauvan kanssa, nyt kun omat lapseni ovat jo varttuneempia ja hyvin omatoimisia.

Ennen pienen beben tuloa on paljon asioita, jotka haluan laittaa kuntoon täällä kotona ja pihalla. Kotiin on tarkoitus laittaa lisää säilytystilaa ja unelmissa on myös talon laajennus mutta sitten myöhemmin.

Pihalla ajatuksena on laittaa etupiha kuntoon ja siihen tulee siisti alue kahdelle autolle. Pohja laatoitukselle on tehty ja nyt olemme aloittaneet laatoitustyöt. Tallennan  tämän projektin instagramin kohokohtiin: Garden Diary, josta pääsee seuraamaan myöhemminkin projektia.

Toiveena on toteuttaa selkeä etupiha, johon tulee paljon vihreää kasvia, puita ja heiniä siististi betoniruukkuihin istutettuina. Hämärän tultua kohdevalaisimet valaisevat kasvit kauniisti ja reunustavat autopaikkaa, sähkömies on tehnyt tätä varten jo paljon hommia.

Eli paljon töitä, uutta elämää, pihatöitä ja kodinsuunnittelua ovat pitäneet viime viikot sisällään. Iltaisin me usein rauhoitutaan ja fiilestellään tulevaa. Minä yritän myös hyväksyä viikko viikolta muuttuvan kehoni ja asettamaan rajat liian rankalle menolle. En muistanutkaan miten paljon tuo pieni pallomaha kaikenlaista tekemistä jo vähän hillitseekään. Kaiken muutoksen keskellä yritän myös tallentaa muistiin tämän ainutlaatuisen ajan. Ajan, jota ei takaisin saa.


Siitä tulikin mieleen, muistakaa ottaa elämästä paljon kuvia!

koti sisustus
Kommentit (14)
  1. ❤️Onnea ja Paljon Rakkautta!❤️

  2. Onnea!!<3

    Onpa sinulla huikean kaunis, pitkä sisko, ihan malliainesta! Ettekä muistuta toisianne ollenkaan, miltään osin, samoin on veljeni ja minun laita. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *