Uusia tuulia sisustuksessa ja vähän muutenkin

Hei ihanat ja tervetuloa tänne uudistuneeseen Lilyyn!

Sivustoni ei ole vielä ihan täydellinen ja tässä vielä allekirjoittanutkin opettelee uusia juttuja tällä uudella julkaisualustalla. Jos tulee jotain mitä haluaisitte toisin, kertokaa se ihmeessä. Kaikenlaista palautetta otetaan vastaan! Kokonaisuudessaan koko Lily on ihanan raikas – kaivattu muutos ja minähän rakastan muutoksia. Sisustus elää ja uudistuu kotonakin viikottain. Pöydät tyhjentyy ja saa taas uusia asetelmia ylleen.

Uusista jutuista puheenollen löysin tänään kotimatkani varrelta kauniin apupöydän Plantagenista. Se voi olla myös yöpöytä, penkki tahi kukkaruukkujen jalusta. Toisinpäin käännettynä se kai menisi kukkaruukusta.Ihania tälläiset muuntautumiskykyiset esineet.

Veikkaan, että kevään ja varsinkin kesän tuosta alettua tämä kuutio siirtynee ulkotiloihin. Betonipinnat viehättää siellä eniten kaikenlaiseen vehreään yhdistettynä.

Aurinkolomaani ei ole enää pitkä aika ja siitä muistuttavat nuo aurinkolasit ja ylisuuri valkoinen kauluspaita. Eikai sitä lomalla muuta tarvitakaan. Lomaa kaipaa nyt eniten tämä kierroksilla käyvä mieleni, jospa se saisi siellä vähän huoltoa ja hitautta.

Kuulemisiin ja voikaa hyvin!

Kommentit (1)
  1. Samaa mieltä, että Lilyn uusi ilme on ihanan raikas! Omalla kohdalla huomaa selkeästi, että mennään kevättä kohti, kun sain parin kuukauden odottelun jälkeen siirrettyä palmuvehkat suurempiin ruukkuihin. Toi betoninen monitoimikaluste olisi niin nappi myös meille! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *